Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η Flyniki Στην Κύπρο Με Πτήσεις Προς Βιέννη

16 Αυγούστου 2013

Η Flyniki Στην Κύπρο Με Πτήσεις Προς Βιέννη

flyniki-cyprus

Στη Βιέννη της Αυστρίας θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν οι Κύπριοι από τον Ιανουάριο του 2014, με απευθείας πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Flyniki.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Hermes Airports, «το νέο δρομολόγιο της Flyniki θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και θα περιλαμβάνει δύο προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα».

Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Σάββατο.

Αναμένεται ότι από τις 31 Μαρτίου 2014 η αερογραμμή θα εντάξει στο πρόγραμμα της άλλη μια επιπλέον πτήση, η οποία θα εκτελείται κάθε Τετάρτη.

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αερογραμμή συμπεριλαμβάνει την Κύπρο στα δρομολόγια της.

«Καλωσορίζουμε τη Flyniki και είμαστε βέβαιοι ότι το επιβατικό κοινό θα ενθουσιαστεί τόσο με τις προσιτές τιμές και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει, όσο και με τις πολλαπλές επιλογές στις πτήσεις ανταπόκρισης που προσφέρει το δίκτυο της, μέσω του Αεροδρομίου της Βιέννης», ανέφερε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Wes Porter.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η έλευση της Flyniki στην Κύπρο κατέστη εφικτή μετά τις συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες της Hermes Airports, του ΚΟΤ και διαφόρων άλλων φορέων της τουριστικής μας βιομηχανίας».

Αναφέρεται ακόμη ότι «η σχετικά μικρή απόσταση που χωρίζει τη Βιέννη από μεγάλες πόλεις της Σλοβακίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας και της Γερμανίας αναμένεται να αποτελέσει μια ικανοποιητική και πρακτική επιλογή σύνδεσης με την Κύπρο για το τουριστικό κοινό που διαμένει στις χώρες αυτές».

 

Πηγή: http://www.onlycy.com/372146-flyniki-cyprus-%CE%B2%CE%B9%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82