Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Κάνε το φύλλο της πίτας τραγανό!

16 Αυγούστου 2013

Κάνε το φύλλο της πίτας τραγανό!

036011cb84de97e44a840c425501c18b_L

 

Κείμενο: Θύμιος Βούλγαρης

Για να είναι η πίτα σας κριτσανιστή και νόστιμη

Για να είναι τα (έτοιμα) φύλλα από τις πίτες σας τραγανά, και όχι πλαδαρά και “πετσιασμένα”, το αλείφετε με νερό και λάδι, σε ένα μείγμα που ετοιμάζετε με ίσες ποσότητες από τα δυο υλικά.
Αν θέλετε να κάνετε με τα φύλλα αυτά πιτάκια, και όχι μεγάλες πίτες, κόψτε τα τετράγωνα κομμάτια, αλείψτε τα με το μείγμα, γεμίστε τα, διπλώστε τα να κλείσουν και ξανα-αλείψτε τα και στην εξωτερική τους επιφάνεια.

Πηγή: queen.gr