Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Μοναστήρια και Εκκλησίες της Πελοποννήσου: Αποκτήστε τώρα το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

22 Αυγούστου 2013

Μοναστήρια και Εκκλησίες της Πελοποννήσου: Αποκτήστε τώρα το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

_____1~1

Το νέο βιβλίο – Οδοιπορικό στα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες της Πελοποννήσου, κυκλοφορεί αρχές Σεπτεμβρίου: Από σήμερα, δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες του Ελλάς – Ορθοδοξία να το αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 20 Ευρώ (τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά) με αντικαταβολή στο σπίτι τους, πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία!

Για να το παραγγείλετε, υπάρχουν τρεις τρόποι:
– Με τηλέφωνο ή μήνυμα στο 6978619094
– Με email στο dimsotiropoulos1979@gmail.com
– Με μήνυμα στο προφίλ του συγγραφέα στο Facebook εδώ
Ανεξαρτήτως ποιον τρόπο θα επιλέξετε, θα πρέπει να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση κατοικίας σας (Οδός, Αριθμός, Τ.Κ, Περιοχή) καθώς και τον αριθμό των βιβλίων που επιθυμείτε να παραγγείλετε.
Ακολουθούν πληροφορίες για το βιβλίο:
Ο  – εξ ορεινής Ηλείας (κοινότητα Δίβρης / Λαμπείας) καταγόμενος –  Δημήτρης Σωτηρόπουλος, φωτογράφος – συγγραφέας (και διαχειριστής του  ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ), παρουσιάζει ένα  μοναδικό Οδοιπορικό στα  σημαντικότερα Μοναστήρια και Εκκλησίες της Πελοποννήσου, σε μία φιλόδοξη πρσπάθεια συγκέντρωσης φωτογραφιών και πληροφοριών γι’ αυτά σε ένα βιβλίο.
Ταξιδεύοντας απ’ άκρη σ’ άκρη στον ιστορικό Μωριά, ο συγγραφέας  απαθανατίζει με το φακό του τις Ιερές Μονές κάθε περιοχής, ενώ  αναφέρονται αναλυτικά ιστορικά στοιχεία για εκείνες, οδηγίες προσέγγισής τους με χάρτες και άγνωστες ιστορίες που διηγούνται οι μοναχοί.
Περιέχονται συνολικά πάνω από 400 έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης,  που μαζί με τα κατατοπιστικά κείμενα συγκροτούν ένα βιβλίο μεγέθους 336  σελίδων, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη όχι μόνο  Πελοποννησίων, αλλά και όσων ευλαβούνται τα Ορθόδοξα Μοναστήρια και  ενδιαφέρονται για την Ιστορία του τόπου μας.
Προλογίζουν και σχολιάζουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες της Πελοποννήσου:
– Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας
– Σπάρτης και Μονεμβασίας κ. Ευστάθιος
– Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος
– Ηλείας κ. Γερμανός

– Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος
– Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος 

Καθώς και ο π. Διονύσιος Ταμπάκης (Ι.Ν. Παναγίας Ναυπλίου) 

 

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3633.html