Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κύπρια η πρώτη γυναίκα Αρχηγός των Σπουδαστών Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

24 Αυγούστου 2013

Κύπρια η πρώτη γυναίκα Αρχηγός των Σπουδαστών Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

ÐÑÙÔÇ ÃÕÍÁÉÊÁ ÁÑ×ÇÃÏ ÔÙÍ ÓÐÏÕÄÁÓÔÙÍ ÔÇÓ Ó×ÏËÇÓ ÍÁÕÔÉÊÙÍ ÄÏÊÉÌÙÍ

Κύπρια είναι η πρώτη γυναίκα, η Ελένη Ιωσήφ από το Όμοδος Λεμεσού, που αναλαμβάνει την αρχηγία των σπουδαστών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, “στα 168 έτη της ένδοξης ιστορίας του ιδρύματος που αναδεικνύει τα αυριανά στελέχη του Πολεμικού μας Ναυτικού”, όπως αναφέρει σε συγχαρητήρια επιστολή του ο Πρεσβευτής της Ελλάδας στη Λευκωσία, Βασίλης Παπαϊωάννου.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Πρεσβείας, με συγχαρητήρια επιστολή του ο κ. Παπαϊωάννου προς την κ. Ιωσήφ, Ναυτικό Δόκιμο 4ης Τάξης, εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του, για την πρόσφατη επιτυχία της να αναλάβει την αρχηγία των σπουδαστών της Σχολής Ναυτικών Δοκιμών.

“Η ύψιστη αυτή τιμή που σας επιδαψιλεύεται από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού μας Ναυτικού”, δηλώνει ο Πρεσβευτής της Ελλάδας, “αποτελεί συνέχεια της φοίτησής σας στο Γυμνάσιο Ομόδους, από όπου αποφοιτήσατε ως σημαιοφόρος” και, “ασφαλώς, η τιμή αυτή ανήκει, επίσης, στην οικογένεια σας και στη μητέρα σας Ουρανία”.

“Η διάκρισή σας, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων”, συνεχίζει ο κ. Παπαϊωάννου, “αποτελεί ένα ακόμη πολύτιμο και συνάμα άθραυστο κρίκο στην αλυσίδα της διαχρονίας των ακατάλυτων και αδελφικών σχέσεων της Ελλάδας με την Κύπρο και αντανακλά θετικά σε όλα τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, στις τάξεις της οποίας θα έχετε την τιμή να υπηρετήσετε, μετά την ορκωμοσία σας”.

“Θα χαρώ να σας συγχαρώ και δια ζώσης, στις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις στην Ελληνική Τράπεζα, στις 29 τρέχοντος και στην Κοινότητα του Αγίου Αμβροσίου την 1η Σεπτεμβρίου”, δηλώνει ο κ. Παπαϊωάννου.

 

Πηγή: http://www.onlycy.com/375151-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%BF