Ορθόδοξη πίστηΠολυμέσα - Multimedia

Το απαγορευμένο βίντεο με την σφαγή αθώων στην Συρία από ισλαμιστές

26 Αυγούστου 2013

SyriaIslamFightersL

Στον Λευκό Οίκο συνεδριάζει το εθνικό συμβούλιο των ΗΠΑ προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση στην Συρία και να αποφασίσουν το είδος της αμερικανικής εμπλοκής και ο επικεφαλής της Συριακής Εθνικής Συμμαχίας, σουνίτης ισλαμιστής, Άχμαντ Τζάρμπα δίνει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον “φιλάνθρωπο” Αχμέτ Νταβούτογλου για να “σώσουν” την Συρία, αλλά η ουσία βρίσκεται σε ένα φοβερό ντοκουμέντο που δημοσιεύει σήμερα το defencenet.gr.

Ένα βίντεο (και μάλιστα με λήψη υψηλής ανάλυσης) που δείχνει ομάδα σουνιτών ισλαμιστών ανταρτών να σταματούν στα σύνορα Συρίας και Ιράκ, τρία φορτηγά, να κατεβάζουν τους Σύρους οδηγούς τους, να τους περνούν από … τεστ γνώσεων για να διαπιστώσουν αν είναι σουνίτες ή σιίτες και αν συνεχεία να τους εκτελούν με ριπές στην άκρη του δρόμου, επειδή πήραν μη ικανοποιητικές απαντήσεις.

Οι εικόνες, λόγω και της κάμερας υψηλής ανάλυσης που έχουν ληφθεί, είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές. Είναι ίσως η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η σφαγή στην Συρία που μια κάμερα υψλής ευκρίνειας καταγράφει τέτοιες σκηνές.

Δυστυχώς το βίντεο κατέβηκε από το youtube.com, αλλά κατάφεραμε να το σώσουμε πριν διαγραφεί και να το εγγράψουμε σε δικό μας βίντεο.

Προσέξτε την αγωνία στο πρόσωπο των Σύρων οδηγών που στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν δηλώνουν “σουνίτες από την Χομς” (ίσως και να ήταν…) και προσέξτε την ώρα της εκτέλεσης πως ο πρώτος από δεξιάς επιχειρεί να συρθεί με τα γόνατα, για να δεθχεί αν συνεχεία την χαριστική βολή.

Οι δολοφόνοι τους, εν συνεχεία ανατινάσσουν τα φορτηγά.

Σε ότι αφορά την συνάντηση και εν συνεχεία κοινή συνέντευξη του επικεφαλής της Συριακής Εθνικής Συμμαχίας, Άχμαντ Τζάρμπα με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, ο πρώτος ζήτησε τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία και ασφαλείς περιοχές εντός συριακού εδάφους, μήπως και διασωθούν από το συριακό Στρατό και την Αεροπορία που τους έχει κατατροπώσει στο πεδίο της μάχης…

Δείτε φρίξτε για το ποια είναι η “δημοκρατική αντιπολίτευση” που λέει και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/b%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1