Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Σε πανεπιστημιακό μετατρέπεται το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

5 Σεπτεμβρίου 2013

Σε πανεπιστημιακό μετατρέπεται το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Φωτό:sigmalive.com

Φωτό:sigmalive.com

Σε πανεπιστημιακό μετατρέπεται σ’ ένα χρόνο το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ανακοίνωσε ο Κοσμήτορας της νεοσύστατης Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Άντης Αδάμ, και επισήμανε πως παρά τις δυσκολίες,  είναι ιστορικές οι μέρες για τα ακαδημαϊκά δεδομένα της Κύπρου καθώς η ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχθηκε τους πρώτους 35 φοιτητές και παρά τα δύσκολα αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς τη λειτουργία της.

 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης δήλωσε πως το Πανεπιστήμιο Κύπρου φέτος δέχθηκε 7.000 φοιτητές που αποτελούν αριθμό ρεκόρ.

Από τη δεύτερη χρονιά η ιατρική θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κτήριο.

Η σχολή θα είναι πανέτοιμη σε ένα χρόνο να αρχίσει διδασκαλία δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το οποίο θα γίνει Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ευελπιστούμε ότι θα είναι μια εξαιρετική σχολή, η οποία θα εξυψώνει τις προδιαγραφές της ιατρικής στην Κύπρο δήλωσε ο Κοσμήτορας.

 

 

Επίσης ανέφερε πως η χρονιά άρχισε πάρα πολύ καλά,  και το Πανεπιστήμιο είναι  πολύ καλά οργανωμένο και τα πάντα γίνονται κατά τον τρόπο που πρέπει.