Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Δεκαπεντάχρονος έχτισε περιουσία 3,5 δισ. σε δύο χρόνια

6 Σεπτεμβρίου 2013

Δεκαπεντάχρονος έχτισε περιουσία 3,5 δισ. σε δύο χρόνια

Untitled-77376

Ο μικρός Jaylen δούλεψε σκληρά από τα δεκατρία του για να πετύχει τη δημιουργία μιας παγκόσμιας τεχνολογικής εταιρίας, η οποία μέσα σε δύο χρόνια αξίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Με τον νεαρό μαθητή ασχολήθηκαν ιδιαίτερα τα τοπικά κανάλια της περιοχής. Την πρώτη του συνέντευξη την έδωσε το Μάρτιο του 2012, αλλά όπως φάνηκε ο 15χρόνος δεν έμεινε στο γεγονός ότι έγινε γνωστός, καθώς συνέχισε το έργο του μεγαλώνοντας την επιχείρηση με 150 συμβασιούχους.

Ο Bledsoe δεν είχε ποτέ τις συνηθισμένες δραστηριότητες που έχει ένα παιδί στην εφηβεία, μαις και ασχολήθηκε με σχολικούς συλλόγους, ήταν πρόεδρος στον σχολικό σύλλογο μαθητών, καθηγητών και κηδεμόνων.

Ακόμα ήταν υπεύθυνος για της επιλογές των χορτοφάγων στην καφετέρια του γυμνασίου του. Παράλληλα είχε δράση και εκτός σχολικού χώρου ως διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας του Σαιντ Λούις «Volunteen», ένα πρόγραμμα για την προώθηση του εφηβικού εθελοντισμού.

«Δε βλέπω πολλούς στην ηλικία του να κάνουν τα πράγματα που κάνει εκείνος», δήλωσε ο πατέρας του το 2012 λέγοντας πόσο υπερήφανος  είναι για τον γιο του.
Ο Jaylen άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για το web design μετά από κάποια μαθήματα που παρακολούθησε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου του, το οποίο ήταν και η βάση για την επιχείρηση του.

Untitled-90048

«Τολμήστε» είναι η συμβουλή το νεαρού επιχειρηματία, λέγοντας ότι χρειάστηκε πολλή δουλεία άλλα και πολύ θάρρος για να καταφέρει όλα αυτά, ενώ ακόμα συμβουλεύει να μην αφήνουμε τίποτα να μας καταρρίπτει για πολύ καιρό πάντα μπορούμε να γυρίσουμε λίγο πίσω και να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα και να συνεχίσουμε.

Στόχος και όνειρο του Jaylen είναι αφού τελειώσει το λύκειο, να φοιτήσει στο Χάρβαρντ και να γίνει δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Πηγή: http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/76941