Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και Ανακοινώσεις

Κροκόδειλος εγκλώβισε τουρίστα για 2 εβδομάδες σε λόφο!

7 Σεπτεμβρίου 2013

Κροκόδειλος εγκλώβισε τουρίστα για 2 εβδομάδες σε λόφο!

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣΈνας τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία που σχεδίαζε να περάσει μερικές ημέρες διακοπών, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του απομακρυσμένου νησιού Governor στις δυτικές ακτές της Αυστραλίας με ένα κανό, άλλαξε τελικά τα σχέδια του… εξαιτίας ενός κροκόδειλου!

Ο άντρας έμεινε παγιδευμένος σε ένα λόφο του νησιού για δύο εβδομάδες, όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχε πάρει στο κατόπι ένας τεράστιος κροκόδειλος.

Το μήκος έξι μέτρων ερπετό τόν ανάγκασε να μείνει όλες τις ημέρες στο σημείο που είχε κατασκηνώσει, στο ψηλότερο σημείο που βρήκε, ελπίζοντας ότι θα ήταν πολύ μακριά για να τον φτάσει.

Ο τρομοκρατημένος τουρίστας σώθηκε χάρη σε έναν κάτοικο της περιοχής, τον Don McLeod, ο οποίος είδε το φως που είχε ανάψει προσπαθώντας να κάνει σινιάλο σε όποιον θα τύχαινε να το δει, και αποφάσισε να ανακαλύψει τι ήταν αυτό.

Ο McLeod ανέφερε ότι κάθε φορά που και ο ίδιος έμπαινε στο 2,5 μέτρων καγιάκ του, ο κροκόδειλος, που ζει εκεί πολλά χρόνια, τον κυνηγούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γράφει η MailOnline, κάθε φορά που προσπαθούσε να φύγει από το νησί, ο κροκόδειλος έκανε την εμφάνισή του, δηλώντας την παρουσία του, με αποτέλεσμα ο άντρας να παραμείνει εγκλωβισμένος για ένα δεκαπενθήμερο.

«Όταν έφτασα τον είδα να βγαίνει από ένα θάμνο. Έμοιαζε χαμένος, αλλά ταυτόχρονα ανακουφισμένος και ευγνώμων που τελικά κάποιος τον βρήκε. Είναι πολύ τυχερός», δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: ikypros.com