Γενικά Θέματα

Λαμπραντόρ «υιοθέτησε» σκιουράκι

9 Σεπτεμβρίου 2013

Λαμπραντόρ «υιοθέτησε» σκιουράκι

997E0094C60A975B2A0CB6D249B0FB94Ο σκύλος βοηθά με τον τρόπο του όσους έχουν ανάγκη

Γνωρίστε τον Hoss, το λαμπραντόρ που «υιοθέτησε» ένα σκίουρο και τον κουβαλά στο κεφάλι του, γιατί δεν του αρέσει να αποχωρίζεται τον καλύτερό του φίλο.

Ο ευαίσθητος σκύλος ανήκει στον Ryan Sansone και την αρραβωνιαστικικά του Hillary Ducote, οι οποίοι ζουν στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Όπως είπε ο ίδιος στη Huffington Post, ο Hoss πήγε στο σπίτι τους δύο ορφανά σκιουράκια. Τα σκιουράκια, που τα ονόμασαν Jack και Jill, ήταν τόσο μικρά όταν τα πήγε που είχαν ακόμη τα μάτια τους κλειστά.

Η Jill δεν τα κατάφερε, όμως ο Jack επέζησε καθώς κατάφεραν να τον ταΐσουν με τη βοήθεια μιας σύριγγας. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμος να τον απελευθερώσουν στη φύση.

«Του ετοιμάζω ένα κλουβάκι, το οποίο θα βάλω στην αυλή μου και το οποίο θα είναι πάντα ανοιχτό γι’ αυτόν για να επιστρέφει όποτε θέλει» είπε ακόμη.

Ο Ryan είπε ακόμη ότι ο Hoss είναι πιστοποιημένος θεραπευτικός σκύλος. Συνοδεύει παιδιά σε δημόσιες βιβλιοθήκες, όπου διαβάζουν φωναχτά, για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους, στο πλαίσιο ενός προγράμματος.

Η σύντροφός του είναι εκπαιδεύτρια σκύλων. Ο Jack δεν ήταν ο πρώτος φίλος που «υιοθέτησε» ο Hoss. Πριν από κάποιο καιρό είχε πιάσει φιλίες με τον Rocky, ένα ρακούν.

«Οι άνθρωποι παρατάνε πολλά ζωάκια. Φροντίζουμε όσα μπορούμε και τα βοηθάμε να επιβιώσουν μέχρι να μπορούν και πάλι να σταθούν στα πόδια τους από μόνα τους» είπε κλείνοντας ο Ryan. lab2

Πηγή:newsbeast.gr