Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Το κόλπο για να μην γίνεται «πέτρα»το παγωτό στην κατάψυξη

4 Οκτωβρίου 2013

Το κόλπο για να μην γίνεται «πέτρα»το παγωτό στην κατάψυξη

Φωτό:meacolpa.net

Φωτό:meacolpa.net

Ούτε το κουτάλι ούτε τα νεύρα σας θα σπάνε πια.

Έχετε παγωτό στην κατάψυξη, το βγάζετε και θέλετε να σερβίρετε.

Αλλά σπάει το κουτάλι και μαζί… τα νεύρα σας;

Ηρεμήστε γιατί υπάρχει κόλπο…

Απλά βάζετε το κουτί – τάπερ με το παγωτό, σε πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά.

Έτσι το παγωτό σας θα διατηρείται μεν, αλλά δεν θα είναι πια σκληρό.

Πηγή: didymoteicho.net