Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Προσκυνηματικά & πολιτιστικά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

10 Οκτωβρίου 2013

Προσκυνηματικά & πολιτιστικά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

jpegΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ

 Η Pilgrim Tours έχει την χαρά να σας ανακοινώσει την διοργάνωση προσκυνηματικής εκδρομής στην Άγια Γη στις 16-23 Ιανουαρίου 2014 με την ευκαιρία του εορτασμού των Θεοφανείων. Σας παραθέτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:

 

16/01/2014 Πέμπτη

19:00 Συγκέντρωση και μεταφορά στο αεροδρόμιο για αναχώρηση στις 22:30 με την πτήση τηςAEGEAN για Τελ Αβίβ.
00:30 Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με μια στάση καθ’οδόν για προσκύνημα στον Άγιο Γεώργιο στη Λύδδα. Φτάνουμε ξημερώματα στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση.jpeg (1)
17/01/2014 Παρασκευή

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ταΙεροσόλυμα και να ξεκινήσουμε το Ιερό προσκύνημα μας από τονΙερό Ναό της Αναστάσεως. Θα ανεβούμε τον φρικτό Γολγοθά, θα προσκυνήσουμε τον Ιερό Τόπο της Αποκαθήλωσης, το Ιερό Κουβούκλιο όπου ο Τάφος του Κυρίου και τα παρεκκλήσια. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για να πάρουμε ευχή από τον Πατριάρχη (εφ’όσον είναι εφικτό) και προσκύνημα στην Ι.Μονή Παναγίας Σεϊδανάγιας στην Ι.Μονή Μεγάλης Παναγιάς όπου το παρεκκλήσιο και ο τάφος της Οσίας Μελάνης και στο Μετόχι της Γεσθημανής.Στη συνέχεια θα περπατήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου για να φτάσουμε να προσκυνήσουμε στην Ι.Μονή Αγ.Στεφάνου, στηΓεσθημανή τον Τάφο της Θεοτόκου, θα επισκεφθούμε τον κήπο της Αγωνίας, Όρος των Ελαιών και θα ανεβούμε στην Ανάληψηόπου θα προσκυνήσουμε στοσημείο Ανάληψης του Κυρίου. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

jpeg (2)
18/01/2014 Σάββατο

Μετά το πρωινό νωρίς το πρωί αναχώρηση για Ιεριχώ όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου πριν μεταβούμε στον Ιορδάνη Ποταμό στο πραγματικό σημείο που βαπτίστηκε ο Ιησούς, όπου θα τελεστείο Αγιασμός των Υδάτων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τηνΙ.Μ. του προφήτου Ελισσαίου όπου βρίσκεται η Συκομωρέα του Ζακχαίου και θα ανεβούμε στο Σαραντάριο΄Ορος. Επιστρέφοντας θα περάσουμε από Βηθανία όπου θα προσκυνήσουμε στον Ι.Ν. Μάρθας & Μαρίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο δείπνο & διανυκτέρευση.

jpeg (3)
19/01/2014 Κυριακή

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Μ.Αγιασμού και τη Θ.Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλο, στο Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Μετά το τέλος της Θ.Λειτουργίας προσκύνημα στην Αγία Σιών που βρίσκεται οΤάφος του Δαυίδ, το υπερώο (όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος) και το σπίτι του Αγ. Ιωάννου, όπου εκοιμήθη η Παναγία μας. Ελεύθερος χρόνος στη παλιά πόλη κι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο, διανυκτέρευση.

jpeg (4)
20/01/2014 Δευτέρα

Νωρίς το πρωί αναχώρηση γιαΤιβεριάδα. Θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Θαβώριο όρος που στην κορυφή του έγινε ηΜεταμόρφωση του Κυρίου, στη συνέχεια στη Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και συνεχίζουμε με επίσκεψη στη Κανά.Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη της Τιβεριάδος, όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ.Αγίων Αποστόλων στα ερείπια τηςΚαπερναούμπροαιρετικός διάπλους της λίμνης Τιβεριάδας. Συνεχίζουμε με την Ι.Μ.Αγίων Αποστόλων στη πόλη της Τιβεριάδος. Ελεύθερος χρόνος και στην επιστροφή επίσκεψη στηνΙ.Μ. Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη επιστροφή στην Βηθλεέμ, δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

jpeg (6)
21/01/2014 Τρίτη

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Προφ.Ηλία και στη συνέχεια τηνΟρεινή και την Ι.Μονή του Αγίου Ονουφρίου, την Ι. Μονή Δικαίου Συμεών του Θεοδόχου (Καταμόνας) και την Ι.Μονή του Τιμίου Σταυρού. Συνεχίζουμε για την παλιά πόλη των Ιεροσολύμων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και μια τελευταία επίσκεψη τον Ι. Ναό της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.
22/01/2014 Τετάρτη

Νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουμε το προσκύνημα μας στο Ναό που έκτισε η Αγία Ελένη πάνω από τοΣπήλαιο της Γέννησης θα προσκυνήσουμε στην Αγία Φάτνη,και στο Σπήλαιο των Νηπίων. Θα επισκεφθούμε το χωριό των Ποιμένων και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχουαπ’όπου θα ακολουθήσει μετάβαση με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Συνεχίζουμε για τη Σαμάρεια όπου θα προσκυνήσουμε στον Ι. Ναό της Αγίας Φωτεινής που βρίσκεται τοΦρέαρ του Ιακώβ και το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρος Φιλούμενου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και ξεκούραση.
23/01/2014 Πέμπτη

Ξημερώματα αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο στο Τελ-Αβιβ για την πτήση της επιστροφής με AEGEAN αναχώρηση 06:00 & άφιξη 08:10 Aθήνα.

 

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει κατά την κρίση του αρχηγού, χωρίς να παραληφθούν οι τόποι και τα προσκυνήματα που αναφέρονται.

 

Κόστος κατ΄ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 625 ευρώ

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 140 ευρώ
Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια Αθηνα –Τελ Αβιβ – Αθήνα με την Αegean Airlines συμπεριλαμβάνει Φόρους & επίναυλο καυσίμων.

– 7 διανυκτερεύσεις στη Βηθλεέμ στο ξενοδοχείο ARARAT 4* καινούργιο

– Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο, πρωινό & δείπνο

– Όλες οι μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν στους Αγίους Τόπους

– Μετάβαση με ΤΑΧΙ για Θαβώρ & Άγιο Σάββα

– Ξεναγός/συνοδός του γραφείου μας στους Άγιους Τόπους

– Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης – Φόροι & Φ.Π.Α

 

Περισσότερα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώεπικοινωνήστε μαζί μας. Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας.

 

Με σεβασμό,

 

Γεώργιος Δημόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος

HIMALAYA TRAVEL A.E. – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τηλ: 210-32.25.159, 6932450494

Fax: 210-32.51.474

Email: info@pilgrimtours.gr

Email: info@himalayatravel.gr

PILGRIM TOURS – HΙΜΑLAYA TRAVEL A.E.

Φιλελλήνων 4, Σύνταγμα, 10557 Αθήνα, Τηλ: 210-3225159, Fax: 210-3251474 

Websites: http://www.pilgrimtours.gr/ & www.himalayatravel.gr 

email: info@pilgrimtours.gr & info@himalayatravel.gr