Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και Ανακοινώσεις

2ος στη βαθμολογία ο Ευτύχιος Έλληνας

28 Οκτωβρίου 2013

2ος στη βαθμολογία ο Ευτύχιος Έλληνας

TIO_ELLINAS

Ο Ευτύχιος Έλληνας τερμάτισε τον δεύτερο αγώνα του MRF Challenge στην Ινδία στην τρίτη θέση, γράφοντας συγχρόνως τον ταχύτερο γύρο της κούρσας.

 Κύπριος άσος που ξεκίνησε τον αγώνα από την πέμπτη θέση, βάση της αντιστραμμένης σειράς κατάταξης του πρώτου αγώνα (τον οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση) γλίστρησε αρχικά πίσω από τον χθεσινό νικητή Arthur Pic.
Η μάχη του Έλληνα με τον Γάλλο για την τέταρτη θέση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, με τον συμπατριώτη μας να πιέζει ασφυκτικά τον Pic, μέχρι που οι δύο έφτασαν τον τρίτο στην κατάταξη, Yudai Jinkawa. Ο Pic προσπάθησε να προσπεράσει τον Ιάπωνα αλλά γλίστρησε ανοικτά, επιτρέποντας έτσι στον Ευτύχιο να του κλέψει τη θέση.
Στον αμέσως επόμενο γύρο ο Ευτύχιος κατάφερε να προσπεράσει και τον Jinkawa, με μια αποφασιστική μανούβρα που τον ανέβασε στην τρίτη θέση, την οποία και διατήρησε μέχρι την καρό σημαία.
Η συγκομιδή βαθμών του μετά την πρώτη συνάντηση του MRF Challenge τοποθετεί τον ίδιο στην δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από τον Arthur Pic.
Η επόμενη συνάντηση του MRF Challenge θα είναι στο Μπαχρέιν (28-30 Νοεμβρίου), ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ευτύχιος δίνει την τελευταία του μάχη στο GP3, στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.