Γενικά Θέματα

Η μικρή σας τρυπάει συνέχεια τα καλσόν της; Μη τα πετάξετε! Αξιοποιήστε τα

14 Νοεμβρίου 2013

Η μικρή σας τρυπάει συνέχεια τα καλσόν της; Μη τα πετάξετε! Αξιοποιήστε τα

3c8a53f517606b4d3f3e00394323e851_LΕίναι απόλυτα φυσιολογικό, ένα μικρό κορίτσι να τρυπάει το καλσόν του! Συνήθως δε, αυτό συμβαίνει την πρώτη φορά που το φοράει! Εσείς τι κάνετε; Το πετάτε; Μέγα λάθος!

Το ξέρατε ότι μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε άλλες σας δουλειές;

Διαβάστε προσεχτικά:

Ξεβάφει τα νύχια! Ως υλικό λειτουργεί ακόμα καλύτερα και από το βαμβάκι! Κόψτε το στο σχήμα που σας βολεύει και είστε έτοιμες!

Μαγνητίζει την σκόνη! Η σύνθεσή του λειτουργεί ηλεκτρομαγνητικά και έτσι ξεσκονίζει μοναδικά! Επίσης δοκιμάστε να καθαρίσετε μεταλλικές επιφάνειες με αυτό! Θα εκπλαγείτε!

Μας φέρνει τα χαμένα μικροαντικείμενα στα χέρια μας! Αναρωτιέστε το πώς; Πολύ απλά! Αν τοποθετήσουμε μέρος του καλσόν μπροστά στη μύτη από το ηλεκτρικό σκουπάκι, ή την ηλεκτρική σκούπα, τα χαμένα μας μικροαντικείμενα θα ρουφηχτούν μεν, αλλά δεν θα φτάσουν στο καλάθι της σκούπας παρά μόνο στα χέρια μας! Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να… φορέσουμε το καλσόν στη σκούπα και να την οδηγήσουμε στο σημείο που πρέπει!

Αρα την επόμενη φορά που θα είστε έτοιμοι να μαλώσετε την κορούλα σας που έσκισε το καλσόν της, σκεφτείτε σε πόσες δουλειές σας έλυσε τα χέρια!

Πηγή:  mothersblog.gr