Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Σχολή Γονέων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Δεκέμβριος 2013 – Απρίλιος 2014

9 Δεκεμβρίου 2013

Σχολή Γονέων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Δεκέμβριος 2013 – Απρίλιος 2014

 10970

Πρόγραμα – Δήλωση Ενδιαφέροντος

…κι όμως δεν είσαστε μόνοι σας! Κοντά σας είναι η Εκκλησία του Χριστού.

Η Εκκλησία δεν σας ευλόγησε απλώς με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος, την ημέρα του Μυστηρίου του Γάμου σας και σας εγκατέλειψε μέσα στον ωκεανό της σύγχρονης κοινωνίας μόνους σας.

Είναι κοντά σας. Νοιάζεται για σας και φροντίζει μέσα από την διδασκαλία, την ζωή και τα Μυστήριά της να σας βοηθήσει, ώστε η οικογένειά σας να είναι υγιής και ζωντανή.

Γιʼ αυτό ίδρυσε και λειτουργεί με επιτυχία για έκτη συνεχή χρονιά, τη Σχολή Γονέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Σʼ αυτήν, καταξιωμένοι και έμπειροι κληρικοί και επιστήμονες θα μας βοηθήσουν να αναλύσουμε προβλήματα, που αντιμετωπίζει η οικογένεια και να δούμε πώς -μέσα από την εμπειρία της Εκκλησίας- μπορούμε να τα υπερβούμε και να ζήσουμε ευλογημένα και ευτυχισμένα.

Ευελπιστούμε ότι η πνευματική αυτή μέριμνα της Εκκλησίας μας, θα σας βοηθήσει, ώστε να ολοκληρωθείτε πνευματικά ως ανδρόγυνα, βιώνοντας την πνευματική εν Χριστώ αγάπη, η οποία ξεκουράζει και αναπαύει τον άνθρωπο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή και μέσα από την ζεστή συντροφιά και ατμόσφαιρα των συνάξεών μας θα συνεργασθούμε ολοι μαζί για μια υγιή και ζωντανή οικογένεια μέσα στον σύγχρονο κόσμο.

Σας περιμένουμε στο δικό σας το σπίτι με πολλή αγάπη…

Πηγή: churchofcyprus.org.cy