Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Χορτοπιτάκια στο τηγάνι!

12 Δεκεμβρίου 2013

Χορτοπιτάκια στο τηγάνι!

6b57f330ae2f5d5a8caebd3d7718987c_LYΛΙΚΑ
• 1 φλιτζάνι μαϊντανό
• 1 φλιτζάνι δυόσμο
• 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• Αλάτι, πιπέρι
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• 1 κατεψυγμένο φύλλο κούρου
• Ελαιόλαδο για το τηγάνι

1. Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνουμε.
2. Απλώνουμε το φύλλο, το κόβουμε σε κυκλικά κομμάτια, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση στη μέση και κλείνουμε τις άκρες πατώντας με ένα πιρούνι.
3. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας
Πηγές: lovecooking-.mothersblog.gr