Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Αθήνα: η πόλη με τις ολόλευκες πεταλούδες

13 Δεκεμβρίου 2013

Αθήνα: η πόλη με τις ολόλευκες πεταλούδες

petalouda

Αν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου βρεθείτε στην πλατεία Αγίου Παύλου, μην απορήσετε όταν σας περιτριγυρίσουν λευκές πεταλούδες.

Η Αθήνα ακολουθεί τα χνάρια των Βρυξελλών και του Εδιμβούργου και στολίζεται με τη σειρά της με λευκές πεταλούδες. Σα βγαλμένες από έναν κόσμο παραμυθένιο, οι λευκές αέρινες πεταλούδες κατακλύζουν την πόλη, δίνοντας στην ατμόσφαιρα μια χροιά ευτυχίας και ανεμελιάς, που τόσο έχει ανάγκη.petalouda (1)

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ΟΠΑΝΔΑ και την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, που σε συνεργασία με την MELD, μας καλούν όλους το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί στην παιδική χαρά στην πλατεία Αγίου Παύλου και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μπροστά στην Παλαιά Βουλή, να δώσουμε ζωντάνια στο κέντρο της πόλης.

Η Αθήνα βγαίνει από το …κουκούλι της και μεταμορφώνεται με τη δική μας βοήθεια, στέλνοντας το μήνυμα ότι «Όλοι και όλα μπορούν να αλλάξουν, να μεταμορφωθούν, να απογειωθούν».

Πληροφορίες: www.cityofathens.gr, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, παιδική χαρά Αγίου Παύλου και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στην Παλιά Βουλή.

Πηγή: clickatlife.gr