Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

“Χρυσή καρδιά” Απονεμήθηκε σε δύο δημότισσες της Πάφου

16 Δεκεμβρίου 2013

“Χρυσή καρδιά” Απονεμήθηκε σε δύο δημότισσες της Πάφου

golden-heart-300x225Εκδήλωση απονομής της «χρυσής καρδιάς» πραγματοποίησαν σήμερα και για 7η χρονιά ο Δήμος Πάφου και η εθελοντική οργάνωση «Καρδιά από χρυσό».

Η «χρυσή καρδιά» που απονέμεται σε δύο πρόσωπα, ένα στην κατηγορία των μικρών και ένα στην κατηγορία των ενηλίκων, τα οποία έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο ή και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες και σοβαρές ασθένειες ή αναπηρίες στη ζωή τους, φέτος απονεμήθηκε στην Ισαβέλλα Σεργίου, ως την ανήλικη δημότισσα της Πάφου η οποία υποστήριξε σθεναρά την μητέρα της σε εθελοντικές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, και στην Παυλίνα Πάτσαλου, η οποία με τη δράση της στη Λέσχη Αλληλεγγύη βοήθησε πολλές άπορες οικογένειες ώστε να έχουν φαγητό.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας δήλωσε μετά την εκδήλωση ότι «είναι μια πολύ σεμνή και εξαιρετική από την άλλη εκδήλωση, τιμούμε τους δημότες μας, οι οποίοι έχουν παράξει φιλανθρωπικό έργο με τις συγκεκριμένες ενέργειες».

Αξίζουν, είπε ο κ. Βέργας, σε όλους συγχαρητήρια και θα συνεχίσουμε αυτή την εκδήλωση ώστε να διοργανώνεται καλύτερα.

Η Παυλίνα Πάτσαλου, αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και δήλωσε πως η προσπάθεια της θα συνεχιστεί και στο μέλλον, στηρίζοντας τις 850 οικογένειες στην πόλη και επαρχία Πάφου.

Την εκδήλωση τίμησαν και αρκετοί δημότες της Πάφου από την Αγγλία αλλά και από άλλες χώρες.

Πηγή:offsite.com.cy