Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κουπόνια και τρόφιμα για τις πολύτεκνες οικογένειες της Πάφο

17 Δεκεμβρίου 2013

Κουπόνια και τρόφιμα για τις πολύτεκνες οικογένειες της Πάφο

polyteknoiΟ αγώνας από την επαρχιακή οργάνωση πολυτέκνων Πάφου για να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς φαγητό τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνεχίζεται δήλωσε ο Λεόντιος Τσιέλεπος , πρόεδρος της Οργάνωσης.

Ο κ. Τσιέλεπος , ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ανέφερε πως 80 πολύτεκνες οικογένειες στην επαρχία Πάφου που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, θα λάβουν κουπόνια των 50.00 ευρώ  έκαστη , για να καλύψουν τις ανάγκες τους για τις μέρες των γιορτών.

Πρόσθεσε επίσης πως άλλες 87 οικογένειες έχουν πάρει τρόφιμα από διάφορες εθελοντές και φορείς της επαρχίας που στηρίζουν την Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων , ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.

Ο κ. Τσιέλεπος χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση που βιώνουν πολλές πολύτεκνες οικογένειες στην Πάφο αφού, όπως είπε, αρκετές αναγκάζονται να φύγουν από την Κύπρο και παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που σπουδάζουν στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους. Επίσης, κάποιες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα και κάποιες άλλες ούτε ένα πιάτο φαί.

Ανακοίνωσε επίσης πως στις 15:00 το απόγευμα η κοινοτική αρχή Δρούσειας και η εκκλησιαστική επιτροπή θα τιμήσουν 38 πολύτεκνες οικογένειες με τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Τσιέλεπος δεσμεύτηκε  τέλος πως οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με στόχο την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών.

Πηγή:onlycy.com