Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πράξεις αγάπης προς τα παιδιά σήμερα στη Λάρνακα

19 Δεκεμβρίου 2013

Πράξεις αγάπης προς τα παιδιά σήμερα στη Λάρνακα

paidi-dwro (1)Μεγάλη ποσότητα  παιχνιδιών που συγκεντρώθηκε  μετά από πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΣΥ Λάρνακας, παρέδωσε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη, για να διανεμηθούν κατά τις μέρες των Χριστουγέννων στα άπορα παιδιά.

«Στόχος μας», είπε ο κ. Γιαννάκη, «είναι όπως όλα τα παιδιά να έχουν ένα παιχνίδι τα Χριστούγεννα, φέρνοντας ένα χαμόγελο στα χείλη τους. Το κράτος δηλώνει παρών σε αυτή τη διαδικασία, καιρός ήταν, και στέκεται δίπλα σε αυτούς που στηρίζουν εκείνους που έχουν ανάγκη».

Στο μεταξύ, διοργανώθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας παζαράκι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για ενίσχυση  του Ερυθρού Σταυρού όσον αφορά στα παιδιά.

Η νοσηλευτική λειτουργός, προϊσταμένη Παναγιώτα Μυλωνά, αφού εξέφρασε την εκτίμησή της για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση για την προσφορά τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης και παιδικών παιχνιδιών, ανέφερε ότι «οι νοσηλευτές, όπως πάντα δείχνουν με αυτό τον τρόπο την ανθρωπιά, την αγάπη και την ευαισθησία που έχουν προς τα παιδιά.

Πηγή:onlycy.com