Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Επίσκεψη Αποστολικής Διακονίας στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού (Φώτο)

20 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη Αποστολικής Διακονίας στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού (Φώτο)

aglaiakyriakou1

Δώρα αγάπης πρόσφερε σήμερα το πρωί η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”.
Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο των Εργαζομένων της Ιεράς Συνόδου και της Αποστολικής Διακονίας κ. Γεώργιο Βασιλείου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφθηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, τους πρόσφεραν δώρα και τους ευχήθηκαν γρήγορη και καλή ανάρρωση, ενώ η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου έψαλλε κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Τομπούλογλου καλωσόρισε τον Επίσκοπο Φαναρίου και τη συνοδεία του, ενώ ζήτησε την στήριξη και τη βοήθεια της Εκκλησίας, στο δύσκολο έργο λειτουργίας του νοσοκομείου.

Σε δηλώσεις του ο Επίσκοπος Φαναρίου τόνισε: “Hρθαμε ως απλοί χριστιανοί, πολίτες αυτής της χώρας, ως εργαζόμενοι στην Αποστολική Διακονία και στην Ιερά Σύνοδο, για να μεταφέρουμε στα παιδιά και στις οικογένειες τους τις ευχές και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου. Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας ότι τα αγαπάμε, τα σκεπτόμαστε και προσευχόμαστε γι αυτά, αυτήν την ώρα της δοκιμασίας τους”.
Ο πρόεδρος των Εργαζομένων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας αναφέρθηκε στη σπουδαία προσωπικότητα και στη ζωή της Αγλαίας Κυριακού, ενώ υπογράμμισε πως “η Ελλάδα, σήμερα, έχει ανάγκη από τέτοιους ευεργέτες”.Στο πλευρό των νοσηλεύομενων παιδιών στο Αγλαϊα Κυριακού βρέθηκε η Αποστολική Διακονία.

Μύρισαν δώρα και ευχήθηκαν στα παιδια υγεία και Καλά Χριστούγεννα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

aglaiakyriakou2

 

aglaiakyriakou3

 

 

 

Πηγή: agioritikovima.gr