Γενικά ΘέματαΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Περίεργα τεχνάσματα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας

12 Ιανουαρίου 2014

Περίεργα τεχνάσματα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας

perierga-texnasmata-gia-na-katharisete-to-autokinito-sas

Βρήκαμε απλές, φθηνές, μη αναμενόμενες συμβουλές για το πώς να πλύνετε το αυτοκίνητό και να μείνει καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Μαλακτικό μαλλιών για λάμψη. Πλύνετε το αυτοκίνητό σας με ένα μαλακτικό μαλλιών που περιέχει λανολίνη. Θα μείνετε έκπληκτοι όταν θα δείτε την πρόσφατα κερωμένη εμφάνιση του, ενώ η επιφάνεια θα αποκρούσει τη βροχή.

Καθαρό παρμπρίζ με coca colaΌταν βρέχει μετά από μια μακρά ξηρασία, ένα βρώμικο παρμπρίζ μετατρέπεται σε ένα μεγάλο χάος. Απαλλαγείτε από τις ραβδώσεις και τις κηλίδες χύνοντας coca cola . ( Βάλτε μια πετσέτα κατά μήκος στο κάτω μέρος του παρμπρίζ για να προστατεύσετε το χρώμα.) Οι φυσαλίδες στην κόλα θα διώξουν μακριά τη βρωμιά.
Φτιάξτε το δικό σας καθαριστικό για το παρμπρίζ Φτιάξτε το δικό σας υγρό πλύσης. Σε μπουκάλι με βιδωτό πώμα, ανακατέψτε 3 φλιτζάνια βότκα (τη φθηνότερη που μπορείτε να βρείτε) με 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλάκια του γλυκού υγρό απορρυπαντικό πιάτων.Βιδώστε το καπάκι και ανακινήστε καλά, τότε ρίξτε όσο υγρό χρειάζεται μέσα στη δεξαμενή.
Γυαλίστε τα φώτα πορείας

Κρατήστε τα φώτα πορείας σας γυαλισμένα (και τον εαυτό σας, ασφαλή) εφαρμόζοντας καθαριστικό τζαμιών και τρίβοντας έντονα με ένα παλιό ζευγάρι καλσόν.

Ομάδα neadiatrofis.gr