Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Τα 15 (πιο τρυφερά) πράγματα που ένας μπαμπάς θα ήθελε να πει στην κόρη του!

2 Μαρτίου 2014

Τα 15 (πιο τρυφερά) πράγματα που ένας μπαμπάς θα ήθελε να πει στην κόρη του!

15901428_15_tryfera_pragmata_pateras_pros_kori.limghandlerΟ ειδικός οικογενειακός σύμβουλος και συγγραφέας του βιβλίου That’s My Girl: How a Father’s Love Protects and Empowers His Daughter, Rick Johnson, μας δίνει τις 15 πιο χρήσιμες και τρυφερές συμβουλές από ένα μπαμπά προς την κόρη του.

1. Δώσε προσοχή στον τρόπο που ένας άντρας αγαπάει τη μητέρα του. Είναι ο τρόπος που θα αγαπήσει κι εσένα!

2. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να κάνει κι ένας άντρας. Να σπουδάσεις οργανική χημεία, να ξεβουλώσεις μια τουαλέτα ή να συναρμολογήσεις ένα έπιπλο του I.K.E.A

3. Οι μεγαλύτερες γυναίκες φορούν μέικαπ για να μοιάσουν σε σένα. Θυμήσου ότι όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Σε όλα τα πράγματα στη ζωή .

4. Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν από το πώς φαίνεσαι. Σίγουρα δεν είναι δίκαιο αυτό, αλλά έτσι είναι φτιαγμένος ο κόσμος! Αυτό να το κρατήσεις στο μυαλό σου όταν θα διαλέγεις τα ρούχα που θα φορέσεις κάθε πρωί.

5. Ποτέ μην αφήσεις κάποιον να κάνει για σένα αυτό που θα ήθελες να κάνεις εσύ. Απλώς γιατί κανείς δεν είναι ΕΣΥ!

6. Οι καλές τέχνες, όπως η μουσική ή ο χορός απελευθερώνουν το μυαλό και την ψυχή. Η επιστήμη και ο επαγγελματισμός σε προσγειώνουν. Θα τα χρειαστείς και τα δύο!

7. Τίποτε δεν είναι πιο ελκυστικό από την εξυπνάδα!

8. Δεν χρειάζεται να κάνεις οτιδήποτε για να σε αγαπήσει κάποιος. Το σωστό άτομο θα διασχίσει ακόμη και έρημο αν θέλει να βρεθεί δίπλα σου!

9. Κοινωνικά πιεσμένοι, νιώθουν οι ανασφαλείς άνθρωποι. Όταν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα! Έχε εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι και οι άλλοι θα σε πλησιάσουν

10. Αν ένας άντρας σε αγαπάει αληθινά θα σε αφήσει α θέσεις τα δικά σου όρια στη σχέση. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πάρει κάτι…που δεν μπορεί να σου το δώσει πίσω. Εσύ θα θέσεις τους όρους σας και στη συναισθηματική και στην ερωτική σου ζωή!

11. Όταν ο Θεός σε δημιούργησε δεν έκανε κανένα λάθος! Είσαι όμορφη απλώς με τον δικό σου τρόπο.

12. Τα κακά παιδιά έχουν πλάκα, αλλά μην ξεχνάς πως δεν αλλάζουν ποτέ!

13. Μάθε να αλλάζεις λάστιχο στο αυτοκίνητο!

14. Οι αληθινές κυρίες πολεμούν, αλλά μόνο όταν χρειάζεται να υπερασπίσουν τον εαυτό τους!

15. Τα παραμύθια πραγματοποιούνται μόνο αν μπεις μέσα σε αυτά και τα ζήσεις!

Από: Ελένη Χαδιαράκου

Πηγή: .imommy.gr