Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ομιλία Καθηγουμένου της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκη «Το φιλότιμο στην πνευματική μας ζωή» (Φωτο)

11 Μαρτίου 2014

Ομιλία Καθηγουμένου της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκη «Το φιλότιμο στην πνευματική μας ζωή» (Φωτο)

Φωτο:ierovima.gr

Φωτο:ierovima.gr

Με τις ευχές και την ευλογία του Παναγιωτάτου ποιμενάρχου μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στον Ιερό ναό Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης οι εκδηλώσεις αγάπης “Φώτεια 2014”.

Με τις ευχές και την ευλογία του Παναγιωτάτου ποιμενάρχου μας, μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου ξεκίνησαν απόψε στον Ιερό μας ναό οι εκδηλώσεις αγάπης «Φώτεια 2014″. Κατά την αποψινήν πρώτη ομιλία είχαμε την ιδιαιτέρα τιμή και ευλογία να φιλοξενούμε στον Ιερό μας ναό τον καθηγούμενο της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλο.eikonaaa(187)

Ο π. Χριστόδουλος εφόσον ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο, ανέπτυξε το θέμα «Το φιλότιμο στην πνευματική μας ζωή» ανέπτυξε ουσιαστικά κατά πόσο ο άνθρωπος σήμερα με φιλότιμη προσπάθεια αγωνίζεται προκειμένου να κερδίσει την βασιλεία του Θεού. Στο τέλος εκ μέρους των Αγίων πατέρων της ενορίας ο προϊστάμενος του Ιερού ναού π. Παλαιολόγος ευχαρίστησε με ένθερμους λόγους τον ομιλούντα. Η ομιλίες στον Ιερό ναό θα συνεχιστούν ως και την Ε” Κυριακή των νηστείων.

eikona(369)

eikonaa(276)

Πηγήagioritikovima.gr