Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στην Ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος

19 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στην Ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος

EvaggelistriaKanithos

Από την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τετάρτη 19 Μαρτίου (στις 9.00 το βράδυ): Ιερά Παράκληση προς τιμήν της  Θεοτόκου – «Ενθρόνιση» της Ιεράς Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο του Ιερού Ναού και εν συνεχεία η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Σάββατο 22 Μαρτίου (στις 7.00 το βράδυ): Πολιτιστική Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας από το Σύλλογο Αλωνάκι. Θα παρουσιαστεί πρόγραμμα με παραδοσιακούς  χορούς, για τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Δευτέρα  24 Μαρτίου (στις 7.00 το βράδυ):  Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Τρίτη 25 Μαρτίου (στις 6:45 το πρωί): Όρθρος και στη συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου (πέρας στις 10.15 το πρωί).
Τρίτη 25 Μαρτίου (στις 6.00 το απόγευμα):  Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους της Ενορίας και στη συνέχεια η Ακολουθία του Εσπερινού για την Απόδοση της Εορτής.