Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Θανάσης Αλευράς ήθελε να γίνει ιερέας!

3 Απριλίου 2014

Ο Θανάσης Αλευράς ήθελε να γίνει ιερέας!

FD9BBDFC4B0D5492910B5CC0A345CE90Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό

Αποκάλυψε ότι πιστεύει και πηγαίνει εκκλησία

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Θανάσης Αλευράς μίλησε για τη ζωή του, ενώ αποκαλυψε την παιδική επιθυμία του να γίνει ιερέας!

Ο Θανάσης Αλευράς, ως κωμικός ηθοποιός, ρωτήθηκε αν το χιούμορ και το γέλιο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην καθημερινότητά του: «Οι μεγάλοι κωμικοί έλεγαν ότι είναι πολύ κλειστοί άνθρωποι, άλλοι λίγο καταθλιπτικοί, τελείως κόντρα. Μου αρέσει και η μοναξιά γιατί με συγκεντρώνει και με οργανώνει, όμως δεν με θεωρώ μοναχικό. Έχω και τα κάτω μου, αλλά νομίζω ότι αυτό έρχεται και λίγο σαν ισορροπία».

Μιλησε και για τη μεγαλύτερη απώλεια που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Όταν άρχισα να χάνω τους δικούς μου ανθρώπους, της οικογένειάς μου, τη γιαγιά μου, τον πατέρα μου. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει… Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 27 ετών. Ευτυχώς, ήμουν σε μία ηλικία που μπορούσα να το επεξεργαστώ αυτό. Όταν είσαι σε ώριμη ηλικία, αλλιώς σκέφτεσαι και διαχειρίζεσαι τα πράγματα».

Τέλος, παραδέχτηκε πως, όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει ιερέας: «Ναι, βέβαια, ήθελα να γίνω παπάς! Τότε το έλεγα πολύ έντονα, έτσι μου λένε. Μπορεί να είχα δει κάποιον δεσπότη και να μου άρεσαν τα άμφια τα πετραχήλια» είπε, ενώ για τη σχέση του με τον Θεό ανέφερε: «Πιστεύω πολύ, με την έννοια του θείου, την ουσιαστική της θρησκευτικότητας. Διαβάζω γι’ αυτό, προσεύχομαι, σκέφτομαι θετικά. Έχω επαφή και μου αρέσει κατά καιρούς να πηγαίνω στην εκκλησία».

Πηγή:  protothema.gr