Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ευχαριστίες Ι.Μ.Φλωρίνης στην Ι.Μ.Βατοπαιδίου

15 Απριλίου 2014

Ευχαριστίες Ι.Μ.Φλωρίνης στην Ι.Μ.Βατοπαιδίου

article_17618Η Ιερά ημών Μητρόπολις επιθυμεί να εκφράσει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ, ως και προς την μοναστική αδελφότητα αυτής, για την εκ νέου ευγενική και φιλάνθρωπο εκ μέρους των προσφορά χιλίων κοτόπουλων, προς ενίσχυσιν του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς ημών Μητροπόλεως, για την κάλυψη στοιχειωδών βιοτικών αναγκών πτωχών συνανθρώπων μας.

Πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτή διατηρών πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστεως και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανὸ και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολύ δύσκολες περιστάσεις για την πολυβασανισμένη μας Πατρίδα.

 

Ευχόμεθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία Του στον άγιο Καθηγούμενο και στην μοναστική αδελφότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και να ευδοκήσει ώστε το παράδειγμά τους να βρει πολλοὺς μιμητάς, προς δόξαν της Αγίας Τριάδος και ενίσχυσιν του δοκιμαζομένου αλλὰ υπομένοντος και αγωνιζομένου λαού μας.

 

από την Ι.Μ.Φλωρίνης,Πρεσπών και Εορδαίας  

Πηγή:  amen.gr