Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Φοβερό: Ήρθε ο εκτυπωτής τσέπης! (Βίντεο)

19 Απριλίου 2014

Φοβερό: Ήρθε ο εκτυπωτής τσέπης! (Βίντεο)

652351_printer_tsepisΣτην εποχή των φορητών, υπερφορητών και φορετών συσκευών που συνεργάζονται εξ αποστάσεως, υπάρχουν ακόμα ορισμένες δουλειές που απαιτούν το απτό, παραδοσιακό χαρτί, όπως για παράδειγμα η εκτύπωση ενός εγγράφου. Όμως, ο όγκος των παραδοσιακών Printer καθιστά απαγορευτική τη μεταφορά τους, όταν η περίσταση το απαιτεί.

Αυτό το εμπόδιο φιλοδοξεί να υπερκαλύψει μια ισραηλινή εταιρεία, παρουσιάζοντάς μας τον υπερφορητό printer τσέπης, στην καμπάνια που μόλις ανέβασε στην crowdfunding πλατφόρμα Kickstarter, όπου αναζητά χρηματοδότηση ύψους 400.000 δολαρίων, για να παράξει μαζικά τον εκτυπωτή που χωράει στην παλάμη μας, με τιμή 180 δολάρια ανά τεμάχιο.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο παρουσίασης του Mini Mobile Robotic Printer, o εκτυπωτής, που έχει βάρος 300 γραμμάρια, διαστάσεις 10cm x 11,5cm και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με όλα τα λειτουργικά όλων των συσκευών (Tablets, Smartphones, PCs), “γλιστράει” επάνω στην επιφάνεια του χαρτιού, εκτυπώνοντας ασπρόμαυρα οτιδήποτε επιθυμεί ο χρήστης. Το πλάνο της εταιρείας είναι στην τελική του έκδοση ο εκτυπωτής να υποστηρίζει και έγχρωμες εκτυπώσεις.

Δείτε παρακάτω, το βίντεο παρουσίασης ενός εντυπωσιακού, πολλά υποσχόμενου προϊόντος:

Πηγές:lifo.gr-onlycy.com