Γενικά Θέματα

Καταψύκτης χωρίς μυρωδιές; Και όμως, γίνεται

11 Μαΐου 2014

Καταψύκτης χωρίς μυρωδιές; Και όμως, γίνεται

52188659ef88a401b1213c4a355f83e3_XL

Λίγο η πολύ δουλειά λίγο η βαρεμάρα, δε θα σας παρεξηγήσει κανείς αν παραδεχτείτε πως κάποιες φορές αφήνετε τον καταψύκτη σας για λίγο παραπάνω από ότι πρέπει χωρίς να τον καθαρίσετε. Όλες μας το έχουμε κάνει και ντρεπόμαστε γι’αυτό!

Το μυστικό για να διώξουμε αυτή την έντονη μυρωδιά μούχλας που αναδύεται από τον καταψύκτη μας κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα του είνα το.. εκχύλισμα βανίλιας.

Κάποιες φορές μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μία περίεργη μυρωδιά ακόμα και μετά το καθάρισμα του καταψύκτη σας. Για να την εξολοθρεύσετε πάρτε λίγο βαμβάκι στο οποίο έχετε ρίξει εκχύλισμα βανίλιας και περάστε το εσωτερικό του καταψύκτη σας με αυτό. Θα τον φρεσκάρει με αποτέλεσμα να μη μυρίζουν περιέργα τα τρόφιμα που έχετε μέσα αλλά και ο πάγος τον οποίο έχετε αποθηκευμένο.

Extra tip: Αν θέλετε να φτιάξετε μόνες σας εκχύλισμα βανίλιας, μιας και αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν σιρόπι ζάχαρης και ελάχιστο εκχύλισμα βανίλιας, θα χρειαστείτε τρεις λοβούς βανίλιας, ένα φλιτζάνι βότκα και ένα βαζάκι που να κλείνει πολύ καλά.

 

 

Πηγή: faysbook.gr