Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Παγδατής εξασφάλισε κάρτα ελευθέρας εισόδου για το Γουίμπλεντον

13 Ιουνίου 2014

Ο Παγδατής εξασφάλισε κάρτα ελευθέρας εισόδου για το Γουίμπλεντον

562d3a45aa9bb1024c26d5c3869be99c_XL-467x310

Ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής εξασφάλισε Κάρτα Ελευθέρας Εισόδου (wild card) για τη συμμετοχή του στο βασικό ταμπλό του τουρνουά στο Γουίμπλεντον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Κύπριος τενίστας συνέχισε να αγωνίζεται σε πολύ καλή φόρμα, μετά την κατάκτηση του Aegon Trophy στο Νότινγκαμ την περασμένη Κυριακή, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Queen’s Club τον αντίπαλο του Bradley Klahn με 7(6), 6-2, 6-1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το Νο.1 του ταμπλό της διοργάνωσης και Νο.3 στην Παγκόσμια κατάταξη, Stan Wawrinka.

Ο Μάρκος Παγδατής ευελπιστεί να αξιοποιήσει εποικοδομητικά το πλεονέκτημα που έχει σε παιχνίδια σε χορτάρινη επιφάνεια, καταφέρνοντας την πρώτη του νίκη επί του Wawrinka, στο σύνολο των τεσσάρων μεταξύ τους αναμετρήσεων μέχρι σήμερα. Ο Wawrinka αγωνίστηκε μόνο σε έναν αγώνα, στα διπλά, κατά τη φετινή σεζόν σε χορτάρινη επιφάνεια.

Μετά το Queen’s, ο Κύπριος τενίστας θα ετοιμαστεί για την ένατη εμφάνισή του στο All England Club, στο οποίο έφτασε στα ημιτελικά το 2006 μαζί με τον Nadal.

Μετά το Γουίμπλεντον, θα αγωνιστεί σε χορτάρινη επιφάνεια στο Newport, προτού περάσει στη σεζόν σε σκληρή επιφάνεια στην Ατλάντα και στο ATP Challenger Tour στο Βανκούβερ.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Πηγή: ikypros.com