Σήμερα σας πάμε…Λευκάδα!

2b45b996a13fb1ec1be3a58c243dfed0_L

Λευκάδα του ύψους και του βάθους!

Διαθέτει δύο επίπεδα. Μια μεγάλη ξύλινη βεράντα, ακριβώς πάνω από την θάλασσα με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά, η οποία παρέχει ανεμπόδιστη μοναδική θέα, και τραπεζοκαθίσματα , δίπλα ακριβώς από την θάλασσα.

Kατά τη διάρκεια της ημέρας, να απολαύσεις τον πρωινό καφέ σου, σε συνδυασμό με κολύμπι στα υπέροχα και απάνεμα νερά του κόλπου. Στη Βορειοδυτική πλευρά της Λευκάδας βρίσκεται το πανέμορφο χωριό Άγιος Νικητας. Σε έναν γραφικό κολπίσκο, με καταγάλανα νερά και παραμυθένιο τοπίο, απλώνεται το χωριό, σαν ένα έργο τέχνης, αρμονικά δεμένο με το φυσικό του περιβάλλον. Το πράσινο των δέντρων ενώνεται αρμονικά με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, δίνοντας της εντύπωση πίνακα ζωγραφικής  μιας άλλης, ρομαντικής εποχής.
Το καφέ μπαρ «on the rock», λειτουργεί και το χειμώνα. Πρωί και βράδυ και είναι ένα ωραίο σημείο για να αφομοιώσεις τις φυσικές ομορφιές του Αρ. Νικήτα αλλά και ολόκληρης της Λευκάδας!

Το χωριό αποτελεί ιδανική περίπτωση για ήσυχες, αναζωογονητικές διακοπές με εύκολη πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και ολόκληρης της Ελλάδας, όπως το Κάθισμα, οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι.  Το χωριό έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος ως παραδοσιακός οικισμός και οι κάτοικοι του προσπαθούν αν διατηρήσουν το τοπικό χρώμα και την παράδοση του.
Πηγή: onlycy.com