Γενικά Θέματα

H British Airways μπέρδεψε τη Γρανάδα με τη Γρενάδα –

3 Ιουλίου 2014

H British Airways μπέρδεψε τη Γρανάδα με τη Γρενάδα –

 

18657988_14117768.limghandler

Και έστειλε οδοντίατρο σε λάθος προορισμό
Λονδίνο: Είναι εύκολο να μπερδέψει κάποιος τη Γρενάδα -το νησί στην Καραϊβική- με την ισπανική πόλη Γρανάδα. Το ίδιο λάθος έκανε και η British Airways -παρά την πείρα που θα περίμενε κανείς να έχει-, στέλνοντας έναν Aμερικανό οδοντίατρο σε λάθος προορισμό.

Ο Έντουαρντ Γκάμσον ήθελε να επισκεφθεί την Γρανάδα, τη γραφική πόλη της νοτίου Ισπανίας, για διακοπές.

Επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο της British Airways πιστεύοντας ότι σε δύο ώρες θα βρισκόταν στον προορισμό του. Εννέα ώρες μετά αποβιβάστηκε, όχι στη Γρανάδα, αλλά στη Γρενάδα της Καραϊβικής.

Αυτό που για πολλούς θα φάνταζε όνειρο, για τον ίδιο ήταν μάλλον ενοχλητικό. «Με ενδιέφερε πάντα η Ισλαμική Τέχνη. Έχω επίσης ισπανο-εβραϊκή καταγωγή και ήθελα να επισκεφθώ τη Γρανάδα και το παλάτι Αλάμπρα» είπε ο Αμερικανός μιλώντας στον Independent.

«Ξεκαθάρισα στον ταξιδιωτικό πράκτορα ότι ήθελα να πάω στη Γρανάδα της Ισπανίας. Γιατί να θέλω να πάω στη Γρενάδα στην Καραϊβική εάν επιστρέφω στην Αμερική από τη Λισαβόνα;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Τελικά, η επίσκεψη στην ισπανική πόλη έμεινε μόνο ένα όνειρο. Η British Airways αρνήθηκε να πληρώσει τα 4.500 δολάρια που είχε πληρώσει ο Γκάμσον για δύο εισιτήρια πρώτης θέσης και ο ίδιος αποφάσισε να ασκήσει μήνυση στην αεροπορική εταιρεία, ζητώντας 34.000 δολάρια.

Πάντως, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, υπάρχουν και χειρότερα μέρη από το νησί της Καραϊβικής, στα οποία θα μπορούσε κανείς να καταλήξει.

inside(10)

Πηγές: news.in.gr –philenews.com