Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Είναι αυτό το έξυπνο ρολόι iWatch της Apple; (video)

24 Ιουλίου 2014

Είναι αυτό το έξυπνο ρολόι iWatch της Apple; (video)

6A71816CCB3D6C03817D97DB9AB58C36

Το έξυπνο ρολόι της Apple φημολογείται ότι θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι πιθανό να είναι προσανατολισμένο στην προστασία της υγείας του χρήστη του.

Θα το δούμε στους καρπούς μας αργότερα αυτό το χρόνο, αλλά το πιο πρόσφατο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει μια γεύση των πραγμάτων (ίσως) θα έρθουν… Ο λόγος για το iWatch της Apple, που αναμένεται αυτό το φθινόπωρο, και θεωρείται ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα «success stories» του μαγικού κόσμου της τεχνολογίας.

Το έξυπνο ρολόι της Apple φημολογείται ότι θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και είναι πιθανό να είναι προσανατολισμένο στην προστασία της υγείας του χρήστη του, καθώς αισθητήρες στο ρολόι θα παρακολουθούν την αρτηριακή σας πίεση, τους παλμούς σας ακόμα και τον ιδρώτα σας!

Όλα αυτά τα δεδομένα θα κατευθύνονται στη συνέχεια, στο iPhone σας και θα αποθηκεύονται στη νέα εφαρμογή για την υγεία, που η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα. 



Με αφορμή 
την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του iWatch, ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία Solutions SET, και αν το νέο έξυπνο ρολόι είναι τόσο εντυπωσιακό όσο στο βίντεο, τότε η Apple έχει στα χέρια της μια νέα επιτυχία. 

Στη Solutions SET εκτιμούν ότι το ρολόι θα περιλαμβάνει μια επιβλητική κυρτή οθόνη OLED διαγωνίου 2,5 ιντσών, που θα καταστήσει το iWatch πολύ μεγαλύτερο από ό,τι τoν κύριο ανταγωνιστή του, το Galaxy Gear της Samsung με διαγώνιο 1,6 ιντσών. 

Υπάρχει επίσης πιθανότητα η μπαταρία του iWatch να έχει αυτονομία έξι ημερών, σημαντικό πλεονέκτημα για το προϊόν της Apple, αν σκεφτεί κανείς ότι πολλά από τα έξυπνα ρολόγια που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά έχουν αυτονομία μόλις μια με δυο μέρες. 


Πηγή: skai.gr