Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Google Glass: Διαθέσιμα και στη Βρετανία τα έξυπνα γυαλιά της Google

28 Ιουλίου 2014

Google Glass: Διαθέσιμα και στη Βρετανία τα έξυπνα γυαλιά της Google

Ο πρίγκιπας Κάρολος δοκιμάζει τα έξυπνα γυαλιά της Google Πηγή: http://www.skai.gr/news/technology/article/260684/google-glass-diathesima-kai-sti-vretania-ta-exupna-gualia-tis-google-/#ixzz370GALEmT  Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Ο πρίγκιπας Κάρολος δοκιμάζει τα έξυπνα γυαλιά της Google
Πηγή: http://www.skai.gr/news/technology/article/260684/google-glass-diathesima-kai-sti-vretania-ta-exupna-gualia-tis-google-/#ixzz370GALEmT
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Η εταιρεία διαθέτει τα γυαλιά σε όσους το επιθυμούν, αρκεί να είναι πάνω από 18 ετών, έναντι 1.000 λιρών (1.250 ευρώ).

Διαθέσιμα από τη Δευτέρα και στη Βρετανία μετά τις ΗΠΑ, είναι τα έξυπνα γυαλιά της Google, με τα οποία η εταιρεία φιλοδοξεί να βάλει… τα γυαλιά στον ανταγωνισμό. Ο αμερικανικός κολοσσός διαθέτει τα έξυπνα γυαλιά σε όσους το επιθυμούν στην ιστοσελίδα της, αρκεί να είναι πάνω από 18 ετών, έναντι 1.000 λιρών (1.250 ευρώ). 

Το Google Glass παραμένει ένα πρωτότυπο προϊόν, και θα γίνεται τακτική ενημέρωση στο λογισμικό του, ώστε η εταιρεία να διαθέσει κάποια στιγμή μία καταναλωτική έκδοση σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. 

Το Google Glass αποτελείται από μια μικροσκοπική οθόνη μπροστά από το δεξί μάτι του χρήστη που στην πράξει ισοδυναμεί σε οθόνη με διαγώνιο 25 ιντσών, το πλαίσιο, μια μπαταρία, ένα πάνελ αφής και μια φωτογραφική μηχανή.

Φωνητικές εντολές επιτρέπουν στο χρήστη να εκτελεί διάφορες λειτουργίες. Τα έξυπνα γυαλιά κοστίζουν 1.000 λίρες (1.250 ευρώ).

Το Google Glass φρόντισε να δοκιμάσει και ο πρίγκιπας Κάρολος. 



715x100016

Πηγή:skai.gr