Γενικά Θέματα

Η παράλυτη νύφη περπάτησε την ώρα του γάμου …

18 Οκτωβρίου 2014

Η παράλυτη νύφη περπάτησε την ώρα του γάμου …

Η θέληση, η υπομονή και η επιμονή κάποιων ανθρώπων δίνουν πράγματι μαθήματα ζωής. Ήταν πριν από έξι χρόνια όταν η νεαρή γυναίκα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Καθώς στη ζωή της υπήρξε μαχητική, δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε τις φυσιοθεραπείες και τη γυμναστική της με την ελπίδα κάποια στιγμή να ξαναπερπατήσει.

Τον Δεκέμβριο του 2012 ο σύντροφός της που ερωτεύτηκε αυτόν τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και την προσωπικότητά της, της έκανε πρόταση γάμου.

Εκείνη δέχτηκε και ταυτόχρονα ορκίστηκε στον εαυτό της ότι την ημέρα που θα φθάσει στο ιερό θα το κάνει περπατώντας και όχι με το αναπηρικό της καροτσάκι.

“Της είπα ότι είτε τη συνοδεύσω με το καροτσάκι της είτε περπατήσω στο πλευρό της αυτό θα γίνει! Αυτό ήταν το όνειρό της!”, δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης κοπέλας.

Ενάμιση χρόνο μετά κι ενώ συνέχιζε τη γυμναστική και τις φυσιοθεραπείες, δεν είχε ενημερώσει κανέναν για το σχέδιό της ούτε την εξέλιξη της κατάστασής της.

Έμαθε να ισιώνει τον κορμό της και να περπατά με πατερίτσα ή μπαστούνι. Ειδικοί στην προσθετολογία επανασχεδίασαν τον βραχίονα που τύλιγε το πόδι της κοπέλας ώστε να τη στηρίζει αρκετά και να της προσφέρει σταθερότητα κι έτσι όταν εκείνη στάθηκε στην είσοδο του ιερού οι καλεσμένοι τα έχασαν βλέποντας την παράλυτη νύφη να περπατά περήφανη στο πλευρό του πατέρα της!

Μαρία Ζ.
Πηγή: cytoday.eu