Γενικά Θέματα

Συγκλονιστικό! Το τραγούδι ενός πατέρα για το παιδί που χάνει (Βίντεο)

19 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονιστικό! Το τραγούδι ενός πατέρα για το παιδί που χάνει (Βίντεο)

502173-851943c4-6b49-11e4-b185-fd998d90ddfa-490x275

Το βίντεο δύσκολα θα αφήσει έναν ασυγκίνητο.  Ένας πατέρας από την Καλιφόρνια, ο Κρις Πίκο, συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό της γυναίκας του Άσλεϊ , τραγουδά στον νεογέννητο γιο του το Blackbird των Beatles. Λίγες μέρες μετά πεθάνει και το μωρό.

Η  η 30χρονη Άσλεϊ βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν ξαφνικά ένα βράδυ και ενώ κοιμόταν, πέθανε! Ο 32χρονος σύζυγός της κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να βγάλουν το 6 μηνών μωρό τους ζωντανό. Αμέσως μετά τη γέννησή του μπήκε σε θερμοκοιτίδα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Lina Loma.

Ο σοκαρισμένος πατέρας κάθισε δίπλα στην θερμοκοιτίδα του νεογέννητου γιού του και άρχισε να παίζει με την κιθάρα του, το Blackbird των Beatles.Η  Άσλεϊ του έλεγε συχνά  πως όταν το μωράκι άκουγε αυτό το τραγούδι, κουνιόταν μέσα στην κοιλίτσα της.

Δυστυχώς, τέσσερεις μέρες μετά, ο νεογέννητος Λένον Τζέιμς, άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του. Το βίντεο ανέβασε στο YouTube ένας φίλος του άτυχου πατέρα και συζύγου.

Πηγή:ikypros.com