Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

20χρονα Μητροπολίτου Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού: Κυριακή 30 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη, και Κυριακὴ 7 Δεκεμβρίου – Αθήνα

27 Νοεμβρίου 2014

20χρονα Μητροπολίτου Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού: Κυριακή 30 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη, και Κυριακὴ 7 Δεκεμβρίου – Αθήνα

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ-ΚΟΝΙΤΣΗΣ-ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ-ΡΩΜΑΙΙΚΟΗ Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ) σας προσκαλεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μακαριστό Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρό ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κοίμησή του, θέμα: «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ: Ο Επίσκοπος του χρέους και της θυσίας».
Κύριοι ομιλητὲς ο Σεβαστιώματος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικὴς κ. Νικόλαος.
Η παρουσία όλως μας είναι απαραίτητη, αφ΄ ενὸς να τιμήσουμε τον μεγάλο ιεράρχη και εθνάρχη, και αφ΄ ετέρου να τονίσουμε ότι το Βορειοηπειρωτικὸ αποτελεί ενεργὸ ΕἘθνικό μας θέμα.
Επίσης, την Κυριακὴ 7 Δεκεμβρίου 2014, θα ακολουθήσει στην Αθήνα…
στο Πνευματικὸ Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (οδὸς Δ. Σούτσου 46 και Λεωφ. Αλεξάνδρας, στάση Μετρὸ Αμπελοκήπων) εκδήλωση για τον μακαριστὸ Μητροπολίτη Σεβαστιανὸ και τα 100 χρόνια αυτονομιακού αγώνος.
Πηγή:  orthodoxia-ellhnismos.gr