Πως να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κανέλα!
11 Δεκεμβρίου 2014
1 φλιτζάνι σάλτσα μήλου
2 κουταλιές της σούπας λευκή κόλλα
κηρόχαρτο
λαδόκολλα
ταψί
κουπ πατ μπισκότων ή μαχαίρι
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικό)
κορδόνι ή σύρμα για το κρέμασμα
1 σουβλάκι για να κάνετε την τρύπα που θα περάσει το σκοινί
Μπορείτε να παραλείψετε την κόλλα, αν δεν έχετε (προσθέτει σταθερότητα και επιτρέπει στη ζύμη να είναι λίγο πιο εύκολη να την σχηματίσετε).
Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ (ξεκινήστε με το 1 φλιτζάνι σάλτσας μήλου) και ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι η κανέλα να βραχεί και να σκουρύνει.
Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να πιέσετε τη ζύμη.
Προσπαθήστε να ανοίξετε τη ζύμη στο πάχος που φαίνεται στη φωτογραφία, δηλαδή γύρω στα 25 χιλιοστά. Αν είναι λεπτότερα, θα είναι εύθραυστα.