Γενικά Θέματα

Διευθυντής Google: Οι Κύπριοι είναι super users!

17 Δεκεμβρίου 2014

Διευθυντής Google: Οι Κύπριοι είναι super users!

51112020143-0.louk1Για την “μανία” των Κυπρίων να σερφάρουν στο διαδίκτυο και το αίσθημα του να εργάζεται κανείς, στην πιο περιζήτητη εταιρεία στον κόσμο, μίλησε ο Διευθυντής της Google στην Ελλάδα, Στέφανος Λουκάκος.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο Στέφανος Λουκάκος, ανέφερε ότι η χρήση διαδικτύου στην Κύπρο είναι πολύ διαδεδομένη, χαρακτηρίζοντας τους χρήστες της «super users». Στην Κύπρο εξήγησε, χρησιμοποιούνται πολύ τα προϊόντα της Google, όπως για παράδειγμα (google) search, gmail, και (google) maps τονίζοντας ότι, παρά το μικρό μέγεθος της χώρας, η αγορά είναι πολύ σημαντική.

Το μοντέλο της Google, εξήγησε, είναι ότι όλοι οι χρήστες σε όλα τα μέρη του κόσμου έχουν τις ίδιες ανάγκες. Έτσι, ένας χρήστης στην Κύπρο έχει ακριβώς τις ίδιες ανάγκες με ένα χρήστη στις ΗΠΑ γι’ αυτό και η εταιρεία προσπαθεί πάντα να τους δίνει τα ίδια εργαλεία και προϊόντα σε όλες τις μορφές.

Δουλεύοντας στην πιο περιζήτητη εταιρία για εργασία

Μιλώντας για το τι σημαίνει να εργάζεται κανείς για την Google, ο κ. Λουκάκος ανέφερε ότι πρόκειται για μία μεγάλη εταιρεία με προκλήσεις, η οποία όμως, δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται οι υπάλληλοι της για να πετύχουν.

Ερωτηθείς για την σημασία της πρωτοτυπίας από πλευράς του προσωπικού της Google, ο κ. Λουκάκος είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει να πηγαίνει η εταιρεία μπροστά είναι μέσω της πρόσληψης ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια πράματα.

Τέλος, ο Διευθυντής της Google αποκάλυψε ότι η εταιρεία-μεγαθήριο της πληροφορικής, μάς ετοιμάζει πολλά καινούρια προϊόντα!

Πηγές:sigmalive-  cytoday.eu