Γενικά Θέματα

Θέλει Κότσια -Δείτε τι έκανε ο παίκτης της 3ης κατηγορίας ποδοσφαίρου και δίδαξε ήθος και fair play

21 Δεκεμβρίου 2014

Θέλει Κότσια -Δείτε τι έκανε ο παίκτης της 3ης κατηγορίας ποδοσφαίρου και δίδαξε ήθος και fair play

thσδφαδφαumbΜαθήματα Ευ Αγωνίζεσθαι, ευγενούς άμιλλας, αθλητικού ήθους και ιδεώδους δίδαξε το περασμένο Σάββατο ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης Πολυκάρπου, αμυντικός του ΑΣΙΛ Λύσης, έκανε κάτι που λίγοι (δυστυχώς) ποδοσφαιριστές έχουν τα «κότσια» να κάνουν.

Αντί να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα της ΠΑΕΕΚ στο 87ο λεπτό και να ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-0), προτίμησε να την πετάξει σε πλάγιο άουτ, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο αμυντικό που είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακά του, ο οποίος επίσης ήταν στο έδαφος.

Μία αθλοπρεπέστατη συμπεριφορά από τον Παναγιώτη Πολυκάρπου, που πρέπει να γίνει γνωστή και να τύχει της εκτίμησης από όλους (διοικήσεις, παίκτες, ΚΟΠ, ΠΑΣΠ, Πολιτεία κ.ά.), γιατί τέτοιοι ποδοσφαιριστές – άνθρωποι κοσμούν με την παρουσία του τα κυπριακά γήπεδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι συμπαίκτες του, οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης, απένειμαν τα εύσημα στον Παναγιώτη Πολυκάρπου.

Πηγές: sentragoal-  offsite.com.cy