Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πως να κόψετε τη γαλοπούλα σαν επαγγελματίας!

21 Δεκεμβρίου 2014

Πως να κόψετε τη γαλοπούλα σαν επαγγελματίας!

pos-na-kopsete-ti-galopoula-san-epaggelmatias

Έχετε τελειώσει το μαγείρεμα της γαλοπούλα σας, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να ξεκινήσετε να την κόβετε. Για να βεβαιωθείτε ότι το φιλέτο της γαλοπούλας δεν είναι περισσότερο από ό, τι μπορείτε να μασήσετε, δείτε αυτές τις συμβουλές.
Ποτέ μην κόβετε την γαλοπούλα αμέσως μόλις τη βγάλετε από το φούρνο, αφήστε τη να παραμείνει σε αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον 20 λεπτά (Βάλτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου πάνω από τη γαλοπούλα μην την τυλίγετε… ). Αυτός ο τρόπος ,”χαλαρώνει” το κρέας και αποκαθιστά τους χυμούς.

Πηγή: neadiatrofis.gr