Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πέντε εργαλεία που θα σας κάνουν νίντζα του Gmail – H εφαρμογή που σας ειδοποιεί πότε ο παραλήπτης διάβασε το mail σας και άλλα [εικόνες]

11 Ιανουαρίου 2015

Πέντε εργαλεία που θα σας κάνουν νίντζα του Gmail – H εφαρμογή που σας ειδοποιεί πότε ο παραλήπτης διάβασε το mail σας και άλλα [εικόνες]

gmail-708

 

 

Παρά τις κάποιες ανησυχίες για την προστασία της των προσωπικών δεδομένων σας, η Gmail έχει γίνει η πιο δημοφιλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο.

Οι υπηρεσίες, που προσφέρει, εξελίσσονται και έχουν ως στόχο την καλύτερη διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα βοηθά τους χρήστες να κερδίζουν χρόνο και να μένουν έτσι πιστοί στην υπηρεσία. Η υπηρεσία παρουσιάζει πέντε νέα εργαλεία που θα την κάνουν κάτι περισσότερο από μια απλή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

1. Δείτε αμέσως τα καινούρια σας μηνύματα με το εργαλείο True New

 

truenew

 

 

Πολλοί χρήστες αγχώνονται με το να μηδενίζουν τον αριθμό των εισερχόμενων μηνυμάτων γιατί φοβούνται μήπως χάσουν ένα σημαντικό μήνυμα. Το εργαλείο True New έρχεται να μας απαλλάξει από αυτό το άγχος καθώς στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζει δυο αριθμούς με τον πρώτο να είναι ο συνολικός αριθμός των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων και τον δεύτερος αριθμό (με το συν μπροστά του) να είναι ο αριθμός των μηνυμάτων που ήρθαν μετά από την τελευταία αποσύνδεση σας. Με αυτό τον τρόπο σας βοηθάει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο inbox και να μην χάνετε τα σημαντικά email.

 

2. Το Assistant.To σας υπενθυμίζει τα σημαντικά ραντεβού σας.

 

assistant.to_-640x360

 

Είναι η επέκταση  που θα σας λύσει τα χέρια αν έχετε σημαντικά ραντεβού με συνεργάτες σας που δουλεύουν στο εξωτερικό καθώς μερικές φορές η διαφορά ώρας είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Το  Assistant.To θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ιδανικές ώρες για την επαγγελματική σας επικοινωνία. Με αυτήν  την επέκταση, μπορείτε απλά να επιλέξετε ποιες ώρες είναι ιδανικές για σας και ο συνεργάτης σας  θα λάβει ένα email με τις ώρες που σας βολεύουν. Ετσι θα μπορεί να διαλέξει την ώρα και την στιγμή που θα επικοινωνήσει μαζί σας  και θα λάβετε και οι δύο μια ειδοποίηση από την υπηρεσία Google Calendar.

 

3. Κερδίστε χρόνο προγραμματίζοντας την ωρα ελεγχου των email σας με το Batched Inbox 

batchedinbox

 

Αν έχετε την συνήθεια να ελέγχετε πάντα το email σας ή έχετε βαρεθεί να δέχεστε συνέχεια ειδοποιήσεις στο κινητό σας ,η επέκταση Batched Inbox είναι το ιδανικό εργαλείο για εσάς καθώς κρατά ενήμερη την υπηρεσία email σας και παραδίδει στο inbox τα εισερχόμενα μηνύματα σας στις ώρες που θα καθορίσετε. Εκτός από το χρόνο που εξοικονομείτε γλυτώνοντας τον συνεχή έλεγχο , με την ομαδοποίηση των μηνυμάτων θα μπορείτε να τα διαβάζετε και να απαντάτε πιο γρήγορα.

 

4. Μάθετε πότε διαβάζουν τα email σας οι άλλοι με την εφαρμογή Mailtrack

 

mailtrack

 

Η αναμονή της απάντησης σε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδυάζεται με την αγωνία του αν  το πρόσωπο στο οποίο το έχετε στείλει το έχει λάβει και το έχει διαβάσει. Η εφαρμογή Mailtrack έχει ως στόχο να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Μετά την αποστολή ενός e-mail σε κάποιον, η Mailtrack θα παρακολουθεί το e-mail και θα σας ενημερώσει πότε το έλαβε ο παραλήπτης και πότε το διάβασε.

 

5. Μάθετε όλες τις πληροφορίες για τους συνομιλητές σας με το Full Contact

fullcontact

 

Με την επέκταση Full Contact η εταιρεία καλύπτει ένα κενό που υπήρχε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την εγκατάσταση της επέκτασης θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό προφίλ του συνομιλητή σας και να βλέπετε τις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό τον τρόπο όταν λάβετε ένα email από κάποιον που δεν γνωρίζετε, η επέκταση Full Contact θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεί το ηλεκτρονικό προφίλ του προσώπου αυτού και να το παρουσιάσει σε σας σε ένα όμορφα σχεδιασμένο widget.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr