Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΙερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Νέα σημαντική δωρεά της Μονής Βατοπαιδίου

12 Ιανουαρίου 2015

Νέα σημαντική δωρεά της Μονής Βατοπαιδίου

7586eb4c9708a486e0d1b60719ec8da4_LΤο θεάρεστο φιλανθρωπικό της έργο συνεχίζει η Μονή Βατοπαιδίου, που συνεισφέρει σημαντικά και ουσιαστικά στο έργο Μητροπόλεων ανά την επικράτεια.

Αυτή τη φορά, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη Μονή για τη δωρεά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους για τη δωρεά μεγάλου αριθμού κοτόπουλων, προς τις φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που διάγουν πολλοί συνάνθρωποί μας, η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου προσέφερε μια μεγάλη ανάσα, υποστηρίζοντας τόσο το Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως που προσφέρει 150 διπλές μερίδες φαγητού καθημερινά όσο και τα Φιλόπτωχα των Ενοριών που διανέμουν δέματα αγάπης.

Είθε ο Θεός να ευλογεί τα καλά έργα του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ και της αδελφότητας της Μονής και η πολύτιμη προσφορά τους και η αγάπη τους να βρουν και άλλους μιμητές που τόση ανάγκη έχει η τοπική μας Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης

Ο Πολυανής και Κιλκισίου

Εμμανούηλ».

Πηγή:  agioritikovima.gr