Χούμους καρότου
14 Ιανουαρίου 2015
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τοποθετούμε όλα μας τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ.
Επεξεργαζόμαστε καλά τα υλικά μας μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.
Τοποθετούμε το χούμους σε ένα μπόλ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ώστε να αναμιχθούν καλύτερα τα αρώματα.
Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.
Πηγή: cookbox.gr