Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

3 ευφυείς ιδέες για να μεγαλώσεις τη μικροσκοπική σου κουζίνα!

17 Ιανουαρίου 2015

3 ευφυείς ιδέες για να μεγαλώσεις τη μικροσκοπική σου κουζίνα!

2f724c8497c88bc4ab80c2bcda62f73f_XLΈχεις μικροσκοπική κουζίνα; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Δες 3 έξυπνα tips για να εκμεταλλευτείς το κάθε σημείο της.

Δημιούργησε αντανάκλαση

Σε έναν τόσο μικρό χώρο όσο αυτός της φωτογραφίας η αντανάκλαση ξεγελάει το μάτι και σε κάνει να σκέφτεσαι ότι το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Στη συγκεκριμένη κουζίνα υπάρχουν επιφάνειες που δημιουργούν αντανάκλαση σχεδόν παντού με αποτέλεσμα να φαίνεται ο χώρος διπλάσιος ενώ ταυτόχρονα γίνεται και πιο φωτεινός.

 

Σκέψου τις λεπτομέρειες

Σκέψου καλά τις λεπτομέρειες και βρες τρόπους να μεγιστοποιήσεις κάθε σημείο της κουζίνας προς όφελός σου. Είναι πολύ σημαντικό σε μία τόσο μικρή κουζίνα να μην βάλεις πόρτες που ανοίγουν με το γνωστό τρόπο στα ντουλάπια της αλλά να βγαίνουν τα ντουλάπια προς τα έξω σαν συρτάρια πράγμα που είναι πολύ πιο εύχρηστο και βοηθάει στην οικονομία του χώρου.

 

Σκέψου μικροσκοπικά

Σημείωσε όλα τα βότανα και τα πράγματα που θέλεις να αποθηκεύσεις και βάλ’τα σε μικρά μπουκαλάκια για να εξοικονομήσεις χώρο. Για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία τα διάφορα βότανα έχουν το τοποθετηθεί το ένα δίπλα στο άλλο σε μικροσκοπικά βαζάκια.

 

Δες ακόμα: Κάνε το σιδέρωμα εύκολη υπόθεση με ένα μικρό τιπ!

Γράφτηκε από  Αμαλία Βάγια

Πηγή: faysbook.gr