Γενικά Θέματα

Φοβερό βίντεο: Αναρρίχηση στον παγωμένο Νιαγάρα!

7 Φεβρουαρίου 2015

Φοβερό βίντεο: Αναρρίχηση στον παγωμένο Νιαγάρα!

41129fcf8a8498e07a331d65a58033ad_LΟ Γουίλ Γκαντ έχει αναρριχηθεί σε απίστευτες πλαγιές και βουνά σε όλο τον κόσμο, όμως υπήρχε μια διαδρομή που ακόμα δεν είχε κατακτήσει κανείς και αυτό ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον Καναδό ορειβάτη.

Ο Γκαντ πρόσφατα είχε κάνει την υπέρβαση με το να σκαρφαλώσει για 200 μέτρα στην παγωμένη πλαγιά του καταρράκτη Χέλμκεν στην πατρίδα του, όμως είπε να πάει στο επόμενη επίπεδο που δεν ήταν άλλο από τους πιο μεγάλους και επιβλητικούς καταρράκτες του κόσμου, αυτούς τους Νιαγάρα.

Επέλεξε τον έναν από τους τρεις και συγκεκριμένα τον Horseshoe Falls και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που μετά από αναρρίχηση ωρών σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στα παγωμένα τοιχώματα του Νιαγάρα.

«Έχω ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη για να βρω τις πιο επικίνδυνες αναρριχήσεις, αλλά οι καταρράκτες του Νιαγάρα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πατρίδας μου, αποτελούσαν πάντα στοίχημα για μένα», τόνισε μετά το παράτολμο αλλά επιτυχημένο εγχείρημα του ο Γουίλ.

Δείτε το φοβερό βίντεο:

Πηγή:  onlycy.com