Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Αβοκαντέζα

11 Φεβρουαρίου 2015

Αβοκαντέζα

Photo credit: G. Drakopoulos

Photo credit: G. Drakopoulos

 

Clock

10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
Shares

4
Μερίδα/ες
Difficulty

1
Βαθμός Δυσκολίας
Μέθοδος Εκτέλεσης

 

  • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαραθούν καλά.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μαζί με τα αβοκάντο, το αλάτι, το   πιπέρι, το μπούκοβο, τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, το ξύδι και τον κόλιανδο.
  • Προσθέτουμε σιγά-σιγά ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να γλυκάνει και να έχει το μείγμα μας ωραία υφή.
  • Σερβίρεται με πίτες ή κριτσίνια.
Tip
Ελαιόλαδο και λάιμ μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε εξαρτάται από το γούστο μας!
Πηγή: