Γενικά Θέματα

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Λεμεσό με 23χρονη οδηγό που σώθηκε από θαύμα

18 Φεβρουαρίου 2015

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Λεμεσό με 23χρονη οδηγό που σώθηκε από θαύμα

Screen Shot 2015-02-11 at 9.02.20 PM_439_696_crp
Η οδηγός είχε Άγιο μαζί της!
Κόβει την ανάσα το βίντεο με την τρελή πορεία αυτοκινήτου στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ που χτυπά σε φωτεινό σηματοδότη και τον αποκόπτει! Μετά από τη σύγκρουση η 23χρονη οδηγός εκτινάσσεται στον δρόμο από την πίσω πόρτα! Δείτε το!

Δεν πιστεύει κανείς ότι δε θρηνήσαμε θύματα μετά τη σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου που πέφτει με ταχύτητα πάνω σε φωτεινό σηματοδότη στη Λ. Μακαρίου στη Λεμεσό.

Η 23χρονη οδηγός εκτινάσσεται από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου στον δρόμο, και αμέσως σηκώνεται όρθιος σαν να μην συνέβη τίποτα!

Το βίντεο ανήρτησε στο διαδίκτυο η εταιρεία security-protection PIPERARIS σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει και να κάνει πιο προσεκτικούς τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα έγραψε κάτω από το βίντεο:


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου  23χρονη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στη διασταύρωση με τη Νίκου Παττίχη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο.

Από την σύγκρουση τα φώτα τροχαίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κυκλοφορικό χάος το πρωί της Πέμπτης.
Στον 22χρονο και στην 23χρονη, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, με ενδείξεις 41μg και 100μg αντίστοιχα, αντί 22μg, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα αυχένα και κρατήθηκε στο Χειρουργικό Τμήμα για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ ο 22χρονος ανέφερε ότι θα επισκεπτόταν αργότερα ιατρό.
Πηγές:lovemyall.com-  cytoday.eu