Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

“Safey”: To απόλυτο καινοτόμο gadget

22 Φεβρουαρίου 2015

“Safey”: To απόλυτο καινοτόμο gadget

κινητό_παραλία34News SciTech Technology “Safey”: To απόλυτο καινοτόμο gadget

To “Safey”, η καινοτόμος ιδέα της Κυπριακής εταιρίας “THINK BIG GROUP”, θα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2015 και στις παραλίες της Ελλάδας, μέσο της Ελληνικής εταιρίας “Ma-st Solutions” και υπόσχεται να κάνει τις στιγμές στην παραλία πιο ξέγνοιαστες!

To “Safey” πρόκειται για το πατενταρισμένο κουτί ασφαλείας, που δίνει λύση στην ασφαλή φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων μας καθώς απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μπάνια στις παραλίες. Φέτος θα το δούμε με νέο, και ακόμα πιο αναβαθμισμένο look. Ο στόχος του “Safey” είναι η επίλυση του διαχρονικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στις παραλίες με την ασφάλεια του κινητού μας, των χρημάτων, των κλειδιών μας κτλ. To “Safey” εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλων των ειδών τις ομπρέλες παραλίας. Συνοδεύεται με custom-made αδιάβροχο βραχιόλι μπρελόκ που ακούει στο όνομα “Safit” και σχεδιάστηκε ειδικά για να εφαρμόζεται στον καρπό του πελάτη, ο οποίος μπορεί να απολαύσει άνετα το κολύμπι ή άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα.

Το εξαιρετικά προσεγμένο design του “Safey” box προσφέρει παράλληλα μια πολύ έξυπνη επιλογή διαφημιστικού μέσου, λόγω της μοναδικής δυνατότητάς του να γίνεται custom-made για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κάθε διαφημιζόμενου πελάτη.

Πρόσφατα το “Safey” έλαβε μέρος στη ‘’HORECA”, μια από τις μεγαλύτερες διεθνής έκθεσης στην Ελλάδα για Ξενοδοχεία και Μαζική Εστίαση, οπού κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο.  Η καινοτόμος άφιξη του “Safey” στις κυπριακές παραλίες φέτος έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους Κύπριους αλλά και από τουρίστες, και από τον ίδιο τον ΚΟΤ μιας και κατάφερε να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση τις εμπειρίας των τουριστών στις παραλίες του νησιού, αλλά και του τουριστικού προϊόντος της Κυπριακής αγοράς γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ‘’Safey’’:

T: 70 08 70 88
E: info@premiumsafetybox.com
W: www.premiumsafetybox.com

Πηγές: SigmaLive-  cytoday.eu