Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΘαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Στα γενέθλια του 6χρονου αυτιστικού Glenn δεν πήγε κανείς. Αλλά ήταν τα καλύτερα της ζωής του!

2 Μαρτίου 2015

Στα γενέθλια του 6χρονου αυτιστικού Glenn δεν πήγε κανείς. Αλλά ήταν τα καλύτερα της ζωής του!

glen1

Συγκινητικές εικόνες από τους απρόσκλητους καλεσμένους, που χάρισαν στον μικρούλη ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ (Pics)

Από τη στιγμή που ο μικρός Glenn ξύπνησε, το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου, το μόνο που ήθελε να μάθει, ήταν σε πόση ώρα θα έφταναν στο σπίτι του οι συμμαθητές του, για το πάρτι των γενεθλίων του. Έκλεισε τα 6!

Η μαμά του είχε καλέσει και τους 16 συμμαθητές του, από τους οποίους όμως δεν ήρθε ούτε ένας. Ο Glenn που πάσχει από αυτισμό, στεναχωρήθηκε πολύ.

glen2

Η μητέρα του έγραψε τότε σε σελίδα για τα τοπικά νέα στο Facebook, με περισσότερους από 10.000 εγγεγραμμένους, για να εκφράσει την αγανάκτησή της.

«Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε», έγραψε.

glen3

 

Όταν είδαν το μήνυμά της άλλες μαμάδες, άρχισαν να ρωτούν αν θα μπορούσαν εκείνες να πάνε τα δικά τους παιδιά στο πάρτι.

glen4

Το ποστ της είδε μεταξύ άλλων και ο σερίφης της περιοχής Osceola στη Φλόριντα, που ζήτησε άμεσα τη διεύθυνση του σπιτιού και «διέταξε» ένα ελικόπτερο να πετάξει πάνω από το σπίτι της οικογένειας.

glen6

Μέσα σε μία ώρα, το ελικόπτερο πετούσε πάνω από το σπίτι του Glenn, σε τέτοιο ύψος ώστε να μπορεί να δει, ότι τον χαιρετάει.

glen7

Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε από τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες η «επιχείρηση Πάρτι», με τους άνδρες να περνάνε από το σπίτι για να δώσουν δώρα και να δείξουν στον μικρό Glenn τα οχήματα, τις μηχανές τους και τα όπλα τους.

glen8

Συνολικά, 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι εμφανίστηκαν τελικά στο πάρτι, που ο Glenn δεν θα ξεχάσει ποτέ!

 

Πηγή: babyradio.gr