Γενικά Θέματα

Πώς θα γλιτώσετε χρήματα στις αεροπορικές πτήσεις φορώντας τις αποσκευές σας!

5 Μαρτίου 2015

Πώς θα γλιτώσετε χρήματα στις αεροπορικές πτήσεις φορώντας τις αποσκευές σας!

7940a894c151068e6a16d9bfc29f76e6_LΝικήστε τις χρεώσεις υπέρβαρου στις low cost πτήσεις με ρούχα βαλίτσες. Ρούχα που θα σας γλυτώσουν από τον πονοκέφαλο των έξτρα χρεώσεων για την μεταφορά βαλίτσας που σε πολλές περιπτώσεις απογειώνει την low τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου.

 

Εταιρείες έχουν κατασκευάσει ρούχα ειδικά με πολλές και μεγάλες τσέπες για να μεταφέρετε κυριολεκτικά πάνω σας την…προίκα σας στο ταξίδι. Κερδίστε χρήματα στο ταξίδι βάζοντας στην χειραποσκευή τα ελαφριά πράγματα σας και τα υπόλοιπα φορέστε τα.

bag4

Rufus Roo, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Μοιάζει με σακάκι και οι 6 τσέπες του χωράνε έως και 22 κιλά πράγματα. Το φοράτε και απλά το βγάζετε στο αεροπλάνο. Οι τιμές ξεκινούν από 20€ το παιδικό και 40-45€ για ενήλικες ανάλογα το μέγεθος.

bag1

Το αμάνικο μπουφάν Stuffa Jacket είναι ιδανικό και για καθημερινή χρήση χωρίς φυσικά την..προίκα σας. Η εσωτερική επιφάνεια του καλύπτεται από 12 τσέπες και θήκες για μεταφορά αντικειμένων έως 5 κιλά. Διατίθεται σε δύο χρώματα κόκκινο και μαύρο σε ανδρικό και γυναικείο, με μόλις 50€.

bag6

Η τσάντα που όταν την φοράτε μεταμορφώνεται. Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 22 τσέπες διαθέτει το γιλέκο Bagket για αντικείμενα βάρους έως 7 κιλών. Διατίθεται σε δύο χρώματα μπλε και μαύρο με 96€ για κατοίκους Ε.Ε. και 80€ για εκτός Ε.Ε.

bag3

Το πονηρό σακ βουαγιάζ Jaktogo τοποθετείται κάτω από την θέση του αεροπλάνου αφού περάσετε την πύλη ελέγχου. Θα το βρείτε σε αρκετούς τύπους υφάσματος, όπως απλό ακρυλικό ύφασμα, τζιν και δερμάτινο και χωράει έως και 15 κιλά.

Διπλώνεται και μεταφέρεται σαν τσάντα.Οι τιμές στο αμάνικο ξεκινούν από 62€/απλό, 135€/τζιν και 210€/δερμάτινο. Με μανίκια κοστίζει 67€/απλό, 159€/τζιν και 235€/αμάνικο.

Πηγές:doreandiakopes.gr- onlycy.com